LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2023.12.28.

Szakítástól az álomesküvőig: Képeken Vajna Timi és Zoltán szerelme

Vajna Tímea szerdán jelentette be, hogy titokban hozzáment szerelméhez, Zoltánhoz.

A közel négy éve elhunyt Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea szerda este kürtölte világgá, hogy titokban kimondta a boldogító igent, és hozzáment szerelméhez, Zoltánhoz. Az álomesküvőre Los Angeles-ben, a homokos óceánparton került sor, Timi pedig már az Instagramon is megváltoztatta a nevét Tímea Palácsik Ráthonyira

Fotó: Vadnai Szabolcs

"2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is...Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha... Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább... de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját, és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást"

- írta a romantikus képek mellé az Amerikában élő üzletasszony.

Timi boldogságának természetesen sokan örülnek, a Ripost pedig arra vállalkozott, hogy összegyűjtjük a két szerelmes kapcsolatának fontos mérföldköveit, ezeket pedig egy galériába gyűjtött képekkel is illusztráljuk.

Barátságból szerelem

Vajna Tímea és Zoltán kapcsolata Andy halála után egy évvel mélyült el, a férfi gyászában is támogatta az özvegyet. Annyira összemelegedtek, hogy Zoli több hónapig Kaliforniában maradt, Tímeával együtt éltek. Az üzletembernek haza kellett jönnie a munkája miatt, az egykori modell pedig azt írta a közösségi oldalán, hogy még kell neki egy kis idő, a szíve nem áll készen egy kapcsolatra.

A románc végül 2020-ban mélyült el igazán, akkortól mondhatjuk, hogy egy párt alkotnak, ám a kapcsolatuk nem volt mentes a hullámvölgyektől.

Timi és Zoltán szerelme ugyanis  nemcsak boldogságról szólt, sokszor bizony veszekedtek is. Hol szakítottak, aztán megint kibékültek egymással. Volt, hogy a fiatal férfi titokban repült Timi után Amerikába csak, hogy kibéküljenek egy összeveszés után. 

Húszmilliós eljegyzés

A nehézségek ellenére a legromantikusabb leányálom vált valósággá Vajna Tímea számára 2021 augusztusában, amikor Santa Barbara egyik legelegánsabb tengerparti hoteljében, a Rosewood Miramar Beach-ben féltérdre ereszkedve feleségül kérte régi-új szerelme, Zoltán. A fiatal férfi semmit sem bízott a véletlenre, a gyűrűt szakemberrel választotta ki, melynek az értéke, hazai ékszerészek szerint valahol tíz és húszmillió forint körül mozog. 

Zoltán megcsalhatta Timit

A rongyrázós eljegyzést követően Timi januárban a közösségi oldalán megcsalásról posztolt, ráadásul akkor már több pletyka is keringett arról, hogy nem zökkenőmentes a kapcsolatuk. Az üzletasszony ugyan soha nem nyilatkozott a magánéletéről, de az Instagramon utalt arra, hogy megromlott a viszonya Zoltánnal.

 „Egy módja, hogy megtudd: a barátod megcsal”- ez a mondat szerepel angolul az ominózus felvételen, amin egy hölgy az ittas párja ölében ülve, a férfi okos óráját nyomkodva keresett megcsalásra utaló üzeneteket, képeket. 

Végleg vége?

Idén tavasszal nagyon úgy tűnt, hiába a kezdeti lángolás, Timi és Zoltán annyira eltávolodott egymástól, hogy szakításra került sor. 

Az özvegy egyre többször posztolt negatív hangulatú képeket, melyeken az egyedüllétről írtak, így sokan egyértelműnek vették, hogy felbonthatták a jegyességüket. Nos, úgy tűnik,  hogy az akkori pletykák igaznak bizonyultak, ugyanis a minap egy meglepő posztot tett közzé Timi. A fotón egy orvosi váróra hasonlító teremben ül, ám a hozzá írt szöveg sokkal beszédesebb...

Órákig tartó várakozások. A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak! Így a nők kifutnak az időből

 - osztotta meg az Instagram-történetében Timi, aki egy spermabankból posztolva tett egyértelmű célzást arra, hogy szívét összetörték.

Harc a babáért

Andy Vajna özvegye évek óta kitartóan küzd azért, hogy anya lehessen, egyedülálló nőként is kész volt gyermeket vállalni. Lombikprogrammal is próbálkozott, ám egyelőre sikertelenül. Timi az esküvő bejelentésekor elárulta azt is, hogy már négyszer vesztette el a babáját, ám a reményt soha nem adják fel, és bíznak abban, hogy a 2024-es év meghozza számukra az áttörést, igaz, az üzletasszony készen állt arra is, hogy Zoltán nélkül is anyává váljon.

Visszataláltak egymáshoz

A hullámvölgyek ellenére most úgy tűnik, Timi és Zoltán kapcsolata kiállta az idő próbáját. Bár Timit a külföldi sajtó még Arnold Schwarzeneggerrel is hírbe hozta, az esküvőről készült képek bizonyítják, hogy ők ketten őszintén szeretik egymást, és együtt vágnak neki a 2024-es évnek.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ragyogó napsütés után felhőszakadás, jégeső jön

origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi

life.hu

Meglepően egyszerű módszer a horkolás megszüntetésére: egy csapásra megoldja a problémát

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Még nagyobb sebességre kapcsolt az ukrán kényszersorozás + videó

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

magyarnemzet.hu

Félbeszakadt az orosz himnusz Belgrádban, ez történt utána + videó

origo.hu

Ilyen lesz a megújult valóságshow Gáspár Győzőről

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 30.: A Szűz jól teljesít, az Ikrek megkönnyebbül kedden

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Dallos Bogi megmutatta kisfia cuki arcát: „Gyönyörű szeme van a kishercegnek” - Fotó

LOVE

Love Story: 13 éve házasodott össze Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

LOVE

Tallós Rita: Harcos ember vagyok!

LOVE

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka