Létrehozva: 2024.10.14. 16:00

Ő a Kőgazdag Fiatalok új szereplője: „Sokan azt hiszik, hogy szét van műtve a fejem, de ez nem igaz!”

Visszatérnek a polgárpukkasztó srácok. Második évaddal folytatódik a Kőgazdag Fiatalok, új szereplő mutatkozik be.

Jól ismert szereplőkkel és egy új arccal folytatódik a Kőgazdag Fiatalok című reality. Szanyi Vanda jómódban nőtt fel, mára pedig saját magának keresi meg a pénzét. A Ripost-nak mesélt az életéről.

szanyi vanda kőgazdag fiatalok
Szanyi Vanda új szereplőként mutatkozik be a Kőgazdag Fiatalok című realityben (Fotó: TV2)

A Kőgazdag Fiatalok Vanda számára lehetőség

Sokáig gondolkoztam, hogy elvállaljam-e a műsort. Végül arra jutottam, hogy még valami jó is kisülhet belőle, ez lehet az első lépcsőfoka valami újnak az életemben” – fogalmazott a divatmániás lány, aki vállalkozóként keresi a kenyerét.

Egy saját magánlabort vezetek. Természetesen vannak alkalmazottaim, akik a szakmai részét végzik, remek kolléganők. Valamennyire azért én is beletanultam a feladatokba, de azért a vérvételt mégis inkább rájuk hagyom, ugyanis félek egy kicsit a tűtől… – vallotta be a Ripost-nak a szépség, majd gyorsan hozzátette:

Sokan azt hiszik, hogy szét van műtve a fejem, de ez nem igaz! Csak egy plasztikai műtétem volt, egy mellműtét. Az, hogy a számba is töltetek néha, az meg nem egy ördögtől való dolog...

– tette hozzá nevetve a bombanő.

@szanyivanda Tekintsetek be a kulisszák mögé🎥 #richkidshungary #richkids #budapest #tv2play #tv2 #tv2official #nekedbelegyen @TV2 hivatalos @KŐGAZDAG FIATAL🤑K - TV2 ♬ Move (Afro House) - F4ST & Cornetto

„Addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér

Vanda elismerte, már gyerekként is jómódban élt, de azért nem volt elkényeztetve…

Édesanyám mindig megtett értem mindent, és leste minden kívánságomat, ám mindig voltak határok, de ettől függetlenül mindig megvolt mindenem! Ez felnőttként sincs másképp, nem vagyok például egy vásárlásmániás. De mint minden nőnek, nekem is terápiás jellegű a shoppingolás: ha jó kedvem van azért, ha rossz kedvem van, azért lepem meg magamat valamivel. De mindig csak addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér” – szögezte le Tuvic Aleksandra barátnője, akiről már a bemutatkozó kisfilmjében kiderül: esküvőre készül.

Amikor a párom eljegyzett, kissé menyasszörny lettem. Ez egy női hülyeség. Ilyenkor az ember biztonságban érzi magát, úgy érzi, el lehet engedni egy kicsit a gyeplőt. A párom szólt rám, hogy gyorsan térjek vissza a régi Vandához, úgyhogy ezt a problémát csírájában orvosoltuk” – ismerte el a Kőgazdag Fiatalok új szereplője, aki azért hozzátette, nem hagyományos kis lagzira számíthatnak a nézők. Azt pedig, hogy hogyan fogadja őt a többi szereplő, megnézheted hétfő este 22:15-től a TV2-n.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek