Létrehozva: 2024.10.13. 14:30

Tuvic Aleksandra: Büszkébbek lennének a szüleim, ha nem bohóckodnék

A Kőgazdag fiatalok ismét beköltöznek a nappalinkba! Október 14-én Tuvic Aleksandra és már az előző évadból jól ismert szereplők mellé érkezik Vanda is, a hangulat pedig megint a tetőfokára hág.

Október 14-én útjára indul a TV2 realityje, ahol a tehetős fiatalok hétköznapjaiba kapunk betekintést. A tavalyi évad is bővelkedett izgalmakban és drámákban, de Tuvic Aleksandra elmondása szerint az idei még sokkal durvább helyzeteket mutat meg.

Tuvic Aleksandra
Tuvic Aleksandrát szülei támogatják abban, amit csinál (Fotó: Polyák Attila)

„Már egy összeszokott baráti társaságként vágunk bele az új évadba. Ezáltal sokkal komfortosabban tudott viselkedni mindenki a másikkal, ezért sokkal odaszólogatósabb és kötekedősebb volt mindenki. Szerintem ez az évad sokkal izgalmasabb lesz, mint az előző, én már nagyon várom” – kezdte Aleksandra.

Tuvic Aleksandra családja mindig megnézi az adásokat, amikben szerepel

Tuvic Aleksandra párja egy ideje nincs a szépség életében, de ő elmondása szerint nem is keresi a szerelmet. A műsorban való szereplése miatt Szandira persze büszke a családja, még ha nem is feltétlen mindig a legszebben fejezi ki magát az adásokban. Édesanyja a legfőbb támasza ebben a helyzetben is, aki igyekszik mindig tanácsokkal ellátni a huszonnyolc éves lányt.

„Van, hogy ötször visszanézek egy adást, amiben benne vagyok, de csak azokat a részeket, ahol én szerepelek, a többit áttekerem. Anyukám felveszi őket videóra és nézegeti. Lehet, hogy büszkébbek lennének a szüleim, ha nem viselkednék néha polgárpukkasztó módon vagy nem bohóckodnék, akár szerényebben viselkednék. Tudják, hogy ilyen vagyok, ilyennek ismernek. Sokszor mondja azért anyukám, hogy: Aleksandra, ilyet nem mondunk! Szerencsére soha nem szóltak bele az életembe, mindig szabad kezet kaptam a dolgaim irányításában. Anyukámtól kapok tanácsokat, de azok inkább ilyen szülői jellegűek” – mondta a Kőgazdag Fiatalok szereplője. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek