Létrehozva: 2024.10.01. 12:41
Módosítva: 2024.10.01. 13:17

Végre: kiderült, mikor tér vissza a Kőgazdag fiatalok

Hamarosan újra láthatóak a Kőgazdag fiatalok a TV2 műsorán, október 14-től minden hétköznap este a Séfek séfe után jelentkezik a reality második évada. A tavalyi, debütáló szezonról nem túlzás azt mondani, hogy az év egyik legnagyobb tévés meglepetése volt, köszönhetően a benne szereplő fiataloknak és az őket körülvevő luxusnak.

A reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nemcsak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora. Emellett a műsorról szóló cikkek elárasztották a világhálót és mindenkinek volt valamilyen véleménye a szereplőkről, így az évad végén nem volt kérdés a folytatás.

A második évadban a fiatalok emelik a tétet: még több buli, még menőbb helyszínek, még nagyobb pénzszórás, még hangosabb viták, vagyis Szandi szavaival élve: csak a szoki!

A műsor szereplői közül újra betekinthetünk PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda. A lány, aki külföldről rendelte brilliánsgyűrűjét, és épp az álomesküvőjére készül. Már eleve jómódban nőtt fel, jelenlegi fényűző életét pedig szüleinek, saját magánegészségügyi vállalkozásának és a vőlegényének köszönheti. Könnyen beilleszkedik a Rich Kids csapatba, új színt hozva az amúgy sem szürke társaságba.

Kőgazdag fiatalok
Fotó: TV2

PSG Ogli saját márkás parfümöt szeretne piacra dobni, aminek a mottója: pénz és verejték, valamint bebiztosítaná milliókat érő pacekját.

Aurél húszéves lett, édesapjától egy 85 milliós autót kapott ajándékba és elhagyja a családi fészket, mert Budapestre költözik egy luxuslakásba, emellett eltökélt célja, hogy a zenei életben is befusson.

Metta tihanyi lakásfelújítása idejére ideiglenesen egy 5 csillagos budapesti szálloda lakója lesz, tovább keresi az igaz szerelmet és számtalan szépészeti beavatkozást kipróbál – többek között egy hyaluron savas G-pont feltöltést is.

Szandinál megszületett a kiscsikó, akit saját kislányának tekint, minden földi jóval elhalmoz és a jeles ünnep apropóján egy tejfakasztó bulit is szervez, ahova a többiek nem érkeznek üres kézzel.

Filip jóbarátként idén is kegyetlenül őszintén véleményezi Metta randijait, valamint békítő szerepkörben is tündököl, próbálja elsimítani a lány és a csapat többi tagja közti konfliktusokat. Egy 600 milliós balatoni örökpanorámás villát is szeretne megvásárolni, ám a vételárat sokallja, ezért az alkuba Mettát hívja segítségül.

Kata az évad egy pontján Filip meghívására meglepetésként érkezik Los Angelesből egy botox party-ra. Saját ruhamárkát szeretne létrehozni, a kampányhoz pedig felkéri a Kőgazdag Fiatalok lány szereplőit.

Az idei évadban több külföldi helyszínen is forgatott a stáb: Horvátországban, Mykonoson, Dubaiban, Krétán és Ibizán, így még látványosabb tartalom várja a nézőket, ha a Kőgazdag fiatalokat választják. A TV2 tévés szezonja tehát tovább dübörög, és az biztos, hogy a Kőgazdag fiatalok idén is nagyot fog szólni!

Kőgazdag fiatalok – október 14-től hétköznap esténként a Séfek séfe után a TV2 műsorán!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek