Létrehozva: 2024.10.02. 10:00

Fényűző luxus: Így ünnepelte születésnapját Kőgazdag Szandi

A Kőgazdag Fiatalok sztárja a napokban ünnepelte meg barátnőivel a születésnapját. Kőgazdag Szandi elárulta, hogy nem zavarják a szülinapok és jól érzi magát 28 évesen a bőrében.

Kőgazdag Szandi nevét legtöbben a TV2 műsoraiból ismerhetik. A fiatal lány szereti, ha zajlik körülötte az élet, gyakran posztol bulikból, utazásról, de nem csak ebből állnak a mindennapjai, hiszen gyakran segít az elesetteken is. Azonban nemrég egy különleges napot ünnepelhetett barátaival, méghozzá születésnapját, ami kicsit eltért a korábbiaktól.

Kőgazdag Szandi
Kőgazdag Szandi, mint minden fiatal,  imádja a bulikat Fotó: Szabolcs László (SZL)

"Idén kicsit más volt, mint korábban! Most nem volt hatalmas buli, nem is vágytam rá, egyszerűen csak azzal a 7 barátommal vacsoráztunk egyet, akik egész évben mellettem voltak. Nagyon aranyosak voltak, mert még az étterem nyitása előtt odamentek, hogy a kedvenc színemmel, a rózsaszínnel feldíszítsék a helyszínt. De nem is kérhettem volna tökéletesebb születésnapot, pontosan erre vágytam. Tényleg nagyon hálás vagyok nekik" – mesélte a TV2 szépsége, aki az étteremnek is megköszönte, hogy ilyen kedvesek és együttműködőek voltak.

Kőgazdag Szandi jól érzi magát 28 évesen a bőrében

Azonban sok fiatalt szinte arcon csap a valóság egy-egy születésnap alkalmával, azonban Tuvic Aleksandra sokkal inkább várja ezeket a napokat.

Nem csinálok titkot belőle, sőt örülök neki, hogy 28 éves lettem, nagyon jól érzem magam a bőrömben. 24 évesen volt egy ilyen érzésem, de most már inkább várom a születésnapjaimat, mert mindig vannak céljaim. Nem szeretek csak úgy sodródni az árral, rengeteg dolog van, amit még szeretnék elérni, de nem szeretem elmondani. Félek, hogy ha kimondom, akkor nem valósul meg

– mesélte mosolyogva a TV2 sztárja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek