Létrehozva: 2024.08.06.

Kőgazdag Szandi méregdrága hobbijáról vallott: „Az én kedvenc sportom a lovaglás”

A tehetős celebnő nem nézi a sportokat, inkább űzi őket. Persze Tuvic Aleksandra egy eléggé drága sportágat választott magának.

Tuvic Aleksandra sosem rejtette véka alá, hogy rengeteget költ a testére, hogy mindig és mindenhol tökéletesen nézzen ki. Persze ahhoz, hogy a Kőgazdag Fiatalok bombázója mindig csúcsformában legyen, ahhoz bizony kell is a mozgás. Szandinak lételeme a mozgás, azonban sportokat nézni és kimondottan szurkolni nem szeret.

Tuvic Aleksandra
Tuvic Aleksandra kedvenc sportja a lovaglás (Fotó: Polyák Attila)

Egy sportot néz meg csak a TV-ben

Őszinte leszek, nem szoktam kifejezetten sportokat nézni és szurkolni, mert én jobban szeretem űzni, mint a tévé előtt ülni. De ez mindennel így van. Nem szeretek nézni semmit, jobban szeretem csinálni és átélni” – kezdte a Ripostnak a tehetős reality sztár, akinek a kedvenc sportja a lovaglás.

Az én kedvenc sportom a lovaglás. Egyedül azt néztem csak az Olimpiáról

– jegyezte meg Tuvic Aleksandra, aki mondhatni lóháton nőtt fel.

SZL_1374
Kőgazdag Szandi
Kőgazdag Szandi nem olcsó sportot űz (Fotó: Szabolcs László)

Tuvic Aleksandra családja lovakkal foglalkozik

A celebnőnek mondhatni nem volt választása a sportokat illetően, ugyanis családjában a lovakat helyezték előtérbe, és már két évesen volt saját lova.

Nem nagyon volt választásom, hiszen egy lovas családba születtem, egy tanyán nőttem fel. Még csak két éves voltam, amikor megkaptam az első lovamat, gyakorlatilag ebbe nőttem fel

 – szögezte le Szandi, aki elmondta, a lovagláshoz bizony rengeteg pénz kell.

PA_20231025_023
A tehetős celebnő lova többe fáj havonta, mint egy ember megélhetése (Fotó: Polyák Attila)

Drága sportot űz

Szandi sosem szokott kertelni, ha a pénzről van szó, mindig egyenesen közli az igazságot. Állítása alapján nem ajánlott a lovaglásba belevágni szűkös pénztárcával.

Ahhoz, hogy az ember jól tartsa a lovait és mindig a legjobb formájukba legyenek, ahhoz nem kell más csak nagyon sok pénz” – mondta felnevetve Szandi, akinek a lovának a fenntartása többe kerül, mintha egy embert tartana el.

A lovaglás nem véletlenül egy luxus sport. Szerintem a lovamnak a havi költségvetése több, mint amennyi egy ember átlagos havi kiadása

– jegyezte meg a TV2 gazdag, szőke bombázója.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek