Létrehozva: 2024.07.31.

„A jó Isten teremtett egy ilyen jó nőt” - Kebleivel búcsúztatja a júliust Kőgazdag Szandi - Forró fotó

A celebnő mozgalmas júliuson van túl, ami bulival, utazásokkal és lazulással teli volt. Kőgazdag Szandi egy merész fotókollázzsal búcsúzik a júliustól.

Kőgazdag Szandi mindig meg tudja lepni a szépségével a rajongókat, sőt, mondhatni az összes követője a nyálát csorgatva nézi a dögösebbnél dögösebb tartalmait. Legutóbbi ilyen tartalma egy júliusi képösszefoglaló, amitől mindenkinek el akadt a lélegzete. Sokan úgy gondolják Tuvic Aleksandránál a július volt az új cici hónap, ugyanis az összefoglalójában nagy hangsúlyt kaptak keblei.

20230911_kogazdag fiatalok_02479_MW_bulvar_MK Kőgazdag Szandi
Így nézett ki Kőgazdag Szandi júliusa: feszült a keblein a melltartó (Fotó: Máté Krisztián)

Kőgazdag Szandi júliusa

Úgy tűnik a Kőgazdag Fiatalok tehetős szépségének igazán mozgalmas hónapja volt. A képek alapján sokat utazott és bulizott. Persze a barátok és a kártyázás sem maradhatott ki a jó nyári programok sorából. Bár sokan inkább Szandi melleit vették észre az összefoglalóban, azaz a rajongóknak a celebnő melleiről szólt inkább a július.

293A0837
Kőgazdag Szandi szüleinek köszönhető nem mindennapi életmódját (Fotó: Szabolcs László)

Luxusnyaraláson volt nemrég

Ahogy a tehetős celeb összefoglaló képéből láthattuk, nemrég közel két hetet töltött a dél-francia riviérán. Cannes és St. Tropez gyönyörű városait látogatta meg, ahonnan kirakott egy-két merész fotót. Ilyen kép például, amit St. Tropez-ben készített egy igazán dögös ruhában, ami nem sokat takart. Minden látszódik, amitől a reality-sztár követői csorgatják nyálukat. Persze a férfiak erre a képre is rákaptak, és nem győztek bókolni a celebnőnek.

De a jó Isten teremtett egy ilyen jó nőt” – írta Szandi képe alatt egy rajongó férfi, aki el sem hiszi a reality-sztár létezését.

Csodásan nézel ki!

– bókolt komment formájában egy rajongó, akivel rengetegen egyetértettek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek