Létrehozva: 2024.07.06.

Kőgazdag Szandi olvas olyan könyveket is, amikben nem csak képek vannak

Fény derült az igazságra: Szandi nem csak képeket néz, amikor olvas. Kőgazdag Szandi még a kényszerbetegségét is leleplezte a Szerencsekerék adásában.

Kőgazdag Szandi a Szerencsekerék csütörtök esti adásában kapott lehetőséget arra, hogy busás nyereményt vigyen haza helyes megfejtések esetén. Nem mintha a Kőgazdag Fiatalok szereplőjének úgy igazán szüksége lenne extra pénzre, de Szandi igazán szeret versenyezni, így a játék és győzelem kedvéért vett részt a műsorban. Az adásból pedig több érdekességet is megtudhattunk a tehetős celebről, mint például, hogy szokott olyan könyveket is olvasni, amikben nincsenek képek.

PA_20230911_036Kőgazdag Szandi
Kőgazdag Szandi elsősorban a szülei pénzét szereti költeni, de szokott könyveket olvasni (Fotó: Polyák Attila)

Nem nézték ki belőle

Tuvic Aleksandra sokszor néz szembe sztereotípiákkal a külseje miatt, ami nem meglepő, ugyanis a szó legjobb értelmében is egy tipikus bombázó. Ebből kifolyólag az előítéletes emberek olyan nőnek gondolják, aki nem foglalkozik a műveltséggel:

Nagyon büszke vagy arra egyébként, hogy olyan könyveket is olvasol, amibe nincsenek képek, ez így van?

– tette fel a kérdést Kasza Tibi, a TV2 nagy sikerű műsorának a műsorvezetője, mire a szőke szépség rá is vágta a választ.

Igen, mert senki nem nézi ki belőlem!

– jegyezte meg Szandi, majd Tibi megpróbálta kifaggatni a celebnőt, hogy pontosan mi is lehet ennek az oka.

Miért?” – jött a kérdés, majd Szandi magára mutatott, félreérthetetlenül a külsejére célozva. Mondhatni a borító alapján akarják őt megítélni a legtöbben, miközben megtudhattuk, hogy Szandi nem csak a borítóig jut a könyveknél.

Mindig vannak benne sok, ilyen betűk is: mássalhangzók, magánhangzók

– szögezte le viccesen Szandi, amin a közönség is felnevetett.

20230911_kogazdag fiatalok_02479_MW_bulvar_MKKőgazdag Szandi
Kőgazdag Szandi lelepleződött a Szerencsekerékben, hogy mitől „retteg pánikosan” (Fotó: Máté Krisztián)

Kőgazdag Szandi lelepleződött

A tehetős reality-sztárról az adás során még az is kiderült, hogy egy vicces, de mégis komoly kényszerbetegséggel küzdd, ezért sokszor kéri a barátnője segítségét. Szandi ugyanis kényszeres pánikkal küzd a sütője kapcsán, amit még egyszer sem használt.

Pánikosan rettegek a sütőtől, hogy kikapcsoltam-e, de úgy, hogy még soha nem kapcsoltam be.

„Állandóan stresszben vagyok, hogy nem kapcsoltam ki, és mindig lefotózom, körbefotózom a sütőt” – vallott Szandi a kényszerbetegségéről, aki elárulta, egy barátnőjének szokta elküldeni a sütőjéről készített fotókat, hogy együtt győződjenek meg róla, biztosan ki van kapcsolva a sütője, amit még sosem kapcsolt be.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek