Létrehozva: 2024.10.16. 14:30

Jákob Zoltán exe váratlanul kitálalt: soha többé nem keresi a szerelmet

Egész életében kereste a megfelelő embert, akivel olyan tartós kapcsolatot alakíthatna ki, mint amilyen a szülei között van. Jákob Zoltán után megtalálta a szerelmet Hajnal Bettina, de úgy érzi, ha ez a kapcsolat tönkremegy, többé nem lenne képes hinni a szerelemben.

Tavaly év végén talált egymásra a TV2 Nagy Ő című műsorában a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán és Hajnal Bettina. A párosról eleinte úgy tűnt, a műsor után is működni fog a kapcsolatuk, hiszen több lesifotó készült arról, ahogyan randiztak, de egy romantikus vacsorára is elmentek. Ám mégis úgy alakult, hogy Zoli és Betti útjai különváltak.

Hajnal Bettina Jákob Zoltán exe
Jákob Zoltán exe arról vallott, miért ért véget a kapcsolatuk (Fotó: TV2)

Jákob Zoltán exe szerint a bizonyítás nem volt kölcsönös

Bettinek azóta új párja lett, s beindította a saját vállalkozását. A követőivel nagyon jó a kapcsolata, többször is válaszol a kérdéseikre. A minap arról kérdezték, hogy miért lett vége a milliárdossal folytatott kapcsolatának.

„Én teljesítettem a műsorban a bizonyítást nő létemre, utána azt éreztem, hogy heti egy találkozásból nem váltjuk meg a világot, és inkább elengedtük. A bizonyítás nem volt kölcsönös" – szólt Betti válasza a 24 óráig elérhető történetében, majd azt is leszögezte, hogy semmilyen formában nem tartja már a kapcsolatot az üzletemberrel.

Betti nem ad több esélyt a szerelemnek (Fotó: TV2)

Hajnal Bettina kitart új párja mellett

Betti nem sokkal a Zolival való szakítás után jött össze mostani párjával. Úgy érzi, hogy mindent megtesz azért, hogy ez a kapcsolat ne fusson zátonyra, ám ha mégis így alakul, akkor az számára intő jel lesz arra, hogy többé ne keresse a nagy őt. A szülei ugyanis hosszú évtizedek óta együtt vannak, s minden megpróbáltatást kibírt a kapcsolatuk. Betti úgy érzi, ha a párjával nem sikerülne ugyanígy túlélniük a megpróbáltatásukat, akkor nincs oka arra, hogy higgyen a szerelemben.

„Amíg ki tudunk tartani, kitartunk és szeretni fogjuk egymást.

Ha szingli lennék egyszer valamikor, akkor már nekem nem kéne senki, mivel ezt a mintát és megbecsülést életemben sose tapasztaltam, mint a szüleimnél egymás felé, így én már nem hinnék a tündérmesékben

 – magyarázta követőinek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek