LOVE

Szerző Buster

Létrehozva: 2023.11.28.
Módosítva: 2023.11.29.

Jákob Zoltán vallomása: Ez nem jött össze, szingli vagyok

Sokan szurkoltak Jákob Zoltánnak és Bettinek, hogy a műsor utolsó adása után sikerüljön elmélyíteniük a kapcsolatukat. Nos, van, hogy sem a remény, sem az ima nem segít…

A magyar milliárdos és Betti kapcsolata jól indult. Néhány nappal A Nagy Ő idei szériájának utolsó adása után még úgy tűnt, hogy Betti és Zoli egy hullámhosszra került. Erre utalt az a videó is, amit a Ripost egyik szemfüles olvasója készített az első, közös és persze romantikus vacsorájukról. Az üzletember akkor a tőle megszokott óvatossággal nyilatkozott. Annyit árult el az ország-világ előtt alakuló kapcsolatról, hogy az ismerkedési fázisban tartanak, hiszen a nyáron véget ért forgatás óta csak elvétve találkozhattak, mindössze telefonon és az interneten keresztül tartották a kapcsolatot Bettivel. Most pedig eldöntötték, nem folytatják az ismerkedést. 

A párizsi út Jákob Zoltán és Betti számára is örök emlék marad (Fotó: TV2)

Igazuk lett a károgóknak… 

Természetesen a műsor után hamar beindultak a találgatások és sokan gondolták úgy a neten kommentelők közül, hogy Magyarország 39. leggazdagabb embere és a körmösként dolgozó édesanya nem fogja megtalálni az összhangot és végül a „szakítás” mellett döntenek. Jákob Zoltán nemrég tért haza Dubajból, ahová éppen azért utazott, hogy távol a magyar rögvalóságtól, elgondolkodjon azon, lehet-e jövője egy kapcsolatnak közte és Betti között. A döntés végül megszületett, amit hazatérve meg is beszélt „választottjával”, így a végső elhatározásra már együtt jutottak. Zoli erről a kedd esti Tények Plusz adásában és a Ripost-nak is mesélt.


Elengedtük egymást…”

„Bettivel elkezdtük építeni a kapcsolatunkat, közvetlenül azután, hogy a TV2-n véget ért A Nagy Ő. Sajnos azonban nem jött össze… Újra ellátogattunk a szüleihez, akik ismét nagy szeretettel fogadtak. Voltunk vacsorázni és Betti megfőzte nekem a kedvenc ételemet. Próbálkoztunk, de valahogy nem találtuk meg a közös hangot. Ha én ”lecsavartam” a hangerőt, ő visszatekerte. Volt néhány olyan kérdés is, amit helyre kellett tennünk, miután láttam, hogy mik történtek a műsorban, amiket én a forgatás alatt nem láthattam. Egy ponton én úgy döntöttem, hogy elutazom néhány napra Dubajba, hogy magamban legyek és döntésre jussak a jövőnket érintő legfontosabb kérdésben, vagyis hogy lehet-e nekünk közös utunk. Miután hazatértem, ismét leültünk egy nagy beszélgetésre és engedtük egymást.” 

Nincs harag, sem csalódás, csupán két ember útkeresése volt ez a kis történet, aminek a végén mindketten rájöttünk, hogy más-más irányba kell tovább haladnunk.

„Mindennek ellenére Bettit nagyon megszerettem. Ő egy igazán helyes lány, és ami a legfontosabb, nagyon jó ember. De ez nem jött össze, szingli vagyok” - fogalmazott Jákob Zoltán, aki jelenleg Mauritiuson pihen és mint mondja, ha nem is azonnal, de rövidesen „visszaül a lóra”, hiszen nem adta fel a reményt, hogy valahol él ezen a világon egy nő, akit boldoggá tehet és, aki boldoggá teheti őt.

Jákob Zoli az Egyenlítőn túlról jelentette be a szakítást (Fotó: TV2)

Biztosan vár rám valahol az igazi”

„Köszönöm szépen a kérdést, jól vagyok! Éppen a bátyámmal és a két legjobb barátommal töltjük a szokásos, évi közös nyaralásunkat. Minden évben más és más egzotikus úti célt határozunk meg. Idén Mauritiusra esett a választásunk és remek döntést hoztunk. Hogy nem jött össze a szerelem? Hát nem… De, ahogy A Nagy Ő-ben Edina mondta a búcsúzáskor: Biztosan vár rám is valahol az igazi! Ebben én is hiszek, és ha most nem is keresem olyan nagy elánnal, azért nyitott szemmel járok” - kacsintott Jákob Zoltán.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő állatságok a sportpályákon

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

magyarnemzet.hu

Oroszország egy jóval nagyobb háborúra készül + videó

ripost.hu

Eleged van a fővárosból? – Megnéztük, hova érdemes kiköltözni Budapestről

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka

LOVE

„De nagy legény már” - Védelmezőn ölelte Nádai Anikót a nagyfia – Fotó

LOVE

Szabó Zsófi megmutatta ritkán látott kisfiát - Fotó

LOVE

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja