Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
LOVE

Szerző Buster

Létrehozva: 2023.11.28.
Módosítva: 2023.11.29.

Jákob Zoltán vallomása: Ez nem jött össze, szingli vagyok

Sokan szurkoltak Jákob Zoltánnak és Bettinek, hogy a műsor utolsó adása után sikerüljön elmélyíteniük a kapcsolatukat. Nos, van, hogy sem a remény, sem az ima nem segít…

A magyar milliárdos és Betti kapcsolata jól indult. Néhány nappal A Nagy Ő idei szériájának utolsó adása után még úgy tűnt, hogy Betti és Zoli egy hullámhosszra került. Erre utalt az a videó is, amit a Ripost egyik szemfüles olvasója készített az első, közös és persze romantikus vacsorájukról. Az üzletember akkor a tőle megszokott óvatossággal nyilatkozott. Annyit árult el az ország-világ előtt alakuló kapcsolatról, hogy az ismerkedési fázisban tartanak, hiszen a nyáron véget ért forgatás óta csak elvétve találkozhattak, mindössze telefonon és az interneten keresztül tartották a kapcsolatot Bettivel. Most pedig eldöntötték, nem folytatják az ismerkedést. 

A párizsi út Jákob Zoltán és Betti számára is örök emlék marad (Fotó: TV2)

Igazuk lett a károgóknak… 

Természetesen a műsor után hamar beindultak a találgatások és sokan gondolták úgy a neten kommentelők közül, hogy Magyarország 39. leggazdagabb embere és a körmösként dolgozó édesanya nem fogja megtalálni az összhangot és végül a „szakítás” mellett döntenek. Jákob Zoltán nemrég tért haza Dubajból, ahová éppen azért utazott, hogy távol a magyar rögvalóságtól, elgondolkodjon azon, lehet-e jövője egy kapcsolatnak közte és Betti között. A döntés végül megszületett, amit hazatérve meg is beszélt „választottjával”, így a végső elhatározásra már együtt jutottak. Zoli erről a kedd esti Tények Plusz adásában és a Ripost-nak is mesélt.


Elengedtük egymást…”

„Bettivel elkezdtük építeni a kapcsolatunkat, közvetlenül azután, hogy a TV2-n véget ért A Nagy Ő. Sajnos azonban nem jött össze… Újra ellátogattunk a szüleihez, akik ismét nagy szeretettel fogadtak. Voltunk vacsorázni és Betti megfőzte nekem a kedvenc ételemet. Próbálkoztunk, de valahogy nem találtuk meg a közös hangot. Ha én ”lecsavartam” a hangerőt, ő visszatekerte. Volt néhány olyan kérdés is, amit helyre kellett tennünk, miután láttam, hogy mik történtek a műsorban, amiket én a forgatás alatt nem láthattam. Egy ponton én úgy döntöttem, hogy elutazom néhány napra Dubajba, hogy magamban legyek és döntésre jussak a jövőnket érintő legfontosabb kérdésben, vagyis hogy lehet-e nekünk közös utunk. Miután hazatértem, ismét leültünk egy nagy beszélgetésre és engedtük egymást.” 

Nincs harag, sem csalódás, csupán két ember útkeresése volt ez a kis történet, aminek a végén mindketten rájöttünk, hogy más-más irányba kell tovább haladnunk.

„Mindennek ellenére Bettit nagyon megszerettem. Ő egy igazán helyes lány, és ami a legfontosabb, nagyon jó ember. De ez nem jött össze, szingli vagyok” - fogalmazott Jákob Zoltán, aki jelenleg Mauritiuson pihen és mint mondja, ha nem is azonnal, de rövidesen „visszaül a lóra”, hiszen nem adta fel a reményt, hogy valahol él ezen a világon egy nő, akit boldoggá tehet és, aki boldoggá teheti őt.

Jákob Zoli az Egyenlítőn túlról jelentette be a szakítást (Fotó: TV2)

Biztosan vár rám valahol az igazi”

„Köszönöm szépen a kérdést, jól vagyok! Éppen a bátyámmal és a két legjobb barátommal töltjük a szokásos, évi közös nyaralásunkat. Minden évben más és más egzotikus úti célt határozunk meg. Idén Mauritiusra esett a választásunk és remek döntést hoztunk. Hogy nem jött össze a szerelem? Hát nem… De, ahogy A Nagy Ő-ben Edina mondta a búcsúzáskor: Biztosan vár rám is valahol az igazi! Ebben én is hiszek, és ha most nem is keresem olyan nagy elánnal, azért nyitott szemmel járok” - kacsintott Jákob Zoltán.

 

 

origo.hu

Sokak bánatára nem lehet ott az olimpián a szuperszexi orosz úszónő - galéria

ripost.hu

Olimpiai megnyitó, fotókon a magyar csapat érkezése

borsonline.hu

Felfedte az univerzum: 3 csillagjegy a múltban rekedt, ez az ő átkuk

magyarnemzet.hu

„Milák minden lépését megtervezte ebben a háborúban”

ripost.hu

Összeroppant a gyásztól Katus Attila

vg.hu

Párizs 2024: példátlan, ami a kínai úszókkal történik – ez már Amerikának is sok

ripost.hu

Svéd uborkasaláta télire: ha így rakod el, friss és roppanós marad

mindmegette.hu

Ingyen jutott pisztáciához az Aldiban egy magyar vásárló, nem hiszed el, hogyan csinálta

ripost.hu

Pár nap, és milliárdok találnak rá az igaz szerelemre – ígéri a jós

ripost.hu

„Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

ripost.hu

Szándékosan fellibbent Tolvai Reni miniruhája - Forró fotó

ripost.hu

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Egyre több a jel: Kárpáti Rebeka kibékülhetett milliárdos szerelmével

LOVE

Mi történt? Weisz Fanni egy éve még gondolni sem akart esküvőre

LOVE

Fotó buktatta le: Újra felszedte exét a TV2 műsorvezetője

LOVE

Erre a lányra cserélték Halastyák Fannit

LOVE

Tökéletes pár! Így piheni ki fáradalmait Tóth Gabi és szerelme

LOVE

„Na, ki ez a kis takony…?” – Esélytelen volt Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata

LOVE

Szerelmes fotók: így öleli és csókolja férjét Puskás-Dallos Bogi

LOVE

Rátalált a szerelem: Holdampf Linda titokzatos üzletemberbe szeretett bele