Létrehozva: 2024.10.21. 13:30

Rubint Réka a lányáról: “Ez volt az a pillanat, amikor eldőlt minden”

Az ország fitneszedzője méltán lehet büszke legidősebb gyerekére, Larára, hiszen felnőtt nő lett belőle és nagyon úgy tűnik, hogy kezdi megtalálni a saját útját is. Rubint Réka elmesélte, szerinte hol volt az a pillanat, ahol Laránál megváltozott valami és úgy döntött, hogy mégiscsak édesanyja nyomdokaiba lép.

Rubint Réka éjt nappallá téve edzéseket tart, járja az országot, rendezvényeken teszi tiszteletét, mindemellett háromgyerekes családanya és gondoskodó feleség. Az ország fitneszedzőjével a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatója előtt beszélgettünk, ahol Lara is megjelent a kifutón. 

Rubint Réka
Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyereke, Lara megtalálta a maga útját (Fotó: Ripost)

Rubint Réka: „Nem elfogult vagyok, egyszerűen csak rajongó”

Réka elmondhatatlanul büszke: „Nagyon várjuk Larát, ő is itt lesz a kifutón. Már küldött magáról fotót, egyszerűen gyönyörű. Nem elfogult vagyok, egyszerűen Lara-rajongó, tényleg nagyon szép”- kezdi Réka, aki borzasztóan örül, hogy lánya a nyomdokaiba lépett.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy megtalálta a saját útját és önmagát; arra pedig különösen, hogy soha semmit nem erőltettem rá. Talán pont ez volt neki is a legnagyobb segítség abban, hogy megtalálja azt, amit csinálni szeretne.”

Bármikor, bármilyen rendezvény, vagy fellépés volt, én mindig megkérdeztem tőle, hogy van-e kedve feljönni a színpadra és egyszer igent mondott. Tulajdonképpen ez volt az a pillanat, ami sorsdöntő volt: amikor az Aréna színpadán álltunk együtt rengeteg ember előtt, azt érezte, hogy Úristen. 

„Lejöttünk a színpadról, azt mondta, Anya, most érzem azt, hogy ezt szeretném igazán. Azóta elvégezte az edzőit és most már órákat is tart, nyitogatja a szárnyait. Én mindig azt mondom neki, hogy ez addig jó, amíg reggel úgy kel fel, hogy libabőrös lesz, ha arra gondol, hogy meghallja a zenét és felmehet a színpadra. Szerintem nincs ennél fontosabb, hogy azt csinálja, amit szeret és ő ezt most szereti.”

Schóbert Lara
Schóbert Lara a kifutón is profin megállta a helyét (Fotó: Szabolcs László)

A kor előrehaladtával változik az ember

S ha már divat, Réka elmesélte néhány öltözködéssel kapcsolatos titkát, például hogy egyre inkább a kisebb sarkú cipőket részesíti előnyben és minden rendezvényre rohanva érkezik meg.

„46 évesen egyre jobban szeretem a laposabb és kényelmesebb cipőket. Évekkel ezelőtt, amikor azt mondták nekem, hogy eljön az idő, amikor csak lapos talpút választok, nem hittem senkinek, még a játszótérre is magassarkúban mentem. Most viszont tényleg így van, a 12 centis sarok már 4 centinél megáll, ami már egészen közelít a sportcipő magasságához.”

De az az igazság, hogy nem tulajdonítok nagy jelentőséget a dolognak, bár hiúnak tartom magam, mert nagyon fontos az, hogy harmonizáljanak rajtam a dolgok és alkalomhoz illően tudjak megjelenni, azért én vagyok az az ember, aki mindenhová munkából érkezik meg. Én mindig egy tornaterem öltözőjében szárítom a hajam és a kocsiban készülök el, praktikusan és gyorsan, nem szokott időm lenni arra, hogy napokat vagy órákat készüljek egy rendezvényre.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek