Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.15. 13:00
Módosítva: 2024.10.15. 13:35

Rubint Réka sírva vallott traumáiról: „Össze voltam törve”

Az ország legismertebb fitnesz edzője Sváby András műsorában töltött két napot, ahol az ismert műsorvezető élete legfontosabb és legérzékenyebb pillanatairól is faggatta. Rubint Réka őszintén mesélt szüleiről, anyósáról és az átélt traumák súlyáról.

Rubint Réka folyamatosan járja az országot, edzéseket tart, táborozat, mindemellett pedig háromgyerekes családanya és feleség. Az elképesztő pörgés mellett most Sváby András szakította őt ki egy lakóautós utazásra, Útközben elmeséled – csavargások Sváby-val című műsorában. 

Rubint Réka
Rubint Réka szüleiről és súlyos traumáiról mesélt őszintén (Fotó: Sulyok László)

Rubint Rékát még mindig folyamatosan bántják

Réka rendkívül őszintén és nyíltan mesélt a szüleiről, elárulta például, hogy szülei 33 év házasság után váltak el, majd 16 külön töltött év után újra egymásra találtak. Édesanyja azonban sosem tudott igazán megbocsájtani édesapjának. Réka elképesztően nagy tisztelettel beszélt a szüleiről, éppen ezért kimondottan bántja, hogy Norbi édesanyjával nincsenek jó viszonyban. 

Számomra ő egy meg nem érthető személy, aki bántotta a családomat és az édesapámat. Tudta nagyon jól, hogy bármilyen fát széttörhet a hátamon, egyetlen dologgal tudna odaszúrni és az az édesapám. Pontosan tudta, hogy az Apukám mennyire fontos nekem. Szerintem családon belül bántani valakit, az egy megbocsáthatatlan bűn.

– vallotta Réka sírva a VIASAT3 műsorában, ugyanakkor hozzátette, hogy az egészben Norbit sajnálja a leginkább, hiszen Réka soha semmi rosszat nem mondott és nem tett anyósa ellen.

Rubint Réka
Réka rendkívül tisztelte az édesapját (Fotó: Mészáros Mátyás)

„Egyébként ez ugyanúgy fáj, mint azoknak az embereknek a bántása, akik mondanak rólam mindent, de nem ismernek és nem tudják, hogy ki vagyok.”

Nem tudják, hogy milyen utat jártam be, hogy mennyi buktatója volt a mi üzletünknek, a magánéletünknek; nem tudják, hogy milyenek voltak a kórházban töltött éjszakák, miközben én azért imádkoztam a Jóistenhez, hogy ne maradjak egyedül három gyerekkel. Nem tudják, hogy milyen nehéz volt elbúcsúzni Apukámtól. Tudtam, hogy búcsúzik, reggelre pedig meghalt. Másnap három fellépésem volt és elmentem, megcsináltam, közben a felismerhetetlenségig össze voltam törve. Nem tudják, milyen volt, amikor az anyukám a karjaimban halt meg a garázsunkban egy szombat délelőtt, és rá 4 hónapra a férjem feküdt ott a garázs előtt stroke-kal. Ezek közül egybe is belehülyül az ember, nemhogy sorban átélni mindegyiket.

Réka döbbenetes ereje és kitartása járult hozzá ahhoz, hogy talpon maradt, mint mondja, ezekről az érzéseiről azért sem szeret beszélni, azért sem mutatja meg igazán a nyilvánosságnak, mert úgyis csak kiforgatnák a szavait és nem értenék meg. 

Rubint Réka és Schobert Norbi
Rubint Réka Schobert Norbi felesége 2002 óta (Fotó: Nagy Zoltán)

Rubint Réka Schobert Norbi felesége 23 éve

Az élet adta nehézségeken felül Réka büszkén vállalja, hogy soha, semmilyen élethelyzetben nem fordított hátat annak a társnak, akinek 2002-ben örök hűséget fogadott. Ugyanakkor arra a kérdésre, hogy megvan-e közöttük a 100 százalékos bizalom, Réka bizonytalanul válaszolt.

Szerintem megbízom benne. Előfordult, hogy el-elkaptam olyan SMS-t, ami kétértelmű volt, a kezdetek kezdetén még belenéztem a telefonjába. Hogy ő belenéz-e az enyémbe, azt nem tudom. Nekem nincsenek titkaim és soha nem vertem át senkit.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek