Orbán Viktor új gazdasági programot hirdetetett: megfizethető lakhatás, egymilliós jövedelem, munkáshitel

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.13. 18:00

Együtt látták a Házasság első látásra szereplőit, míg Mikes Anna és Krausz Gábor különváltak – szívzűrökről és szívszorító pillanatokról szólt a hét

Ezen a héten sem hagytak unatkozni a sztárok, most leginkább a kapcsolatoké volt a főszerep. Akadtak ugyan jó hírek is, például hogy a Házasság első látásra két sztárja a Városligetben sétált együtt, egy csokor rózsával, de a hetet leginkább a szomorúság uralta.

A Házasság első látásra szereplői közül talán Laci és Hilda párosa volt az egyik legkedveltebb, így sokan elszomorodtak, amikor kiderült, külön utakon folytatják. Ez azonban már a múlté, ugyanis úgy tűnt, Lacira rátalált a szerelem, de azóta annak a kapcsolatnak is vége szakadt. Ezek után úgy tudjuk, az egykori férj jelenleg szingli, azonban a héten elcsíptük, ahogy a Házasság első látásra 1. évadának egy másik szereplőjével sétál a Városligetben egy csokorra való vörös rózsával. Ha szeretnéd megtudni, ki volt az, kattints a részletekért.

laci Házasság első látásra
A Házasság első látásra Lacija a Városligetben sétált egykori szereplőtársával (Fotó: Ripost)

Krausz Gábor és Mikes Anna viszont közel egy éve vannak már együtt és a kapcsolatuk elég stabilnak tűnt, most azonban mégis különváltak egy időre. A Dancing with the Stars táncosa az érzéseiről is mesélt ezzel kapcsolatban és igencsak megtörtnek tűnt. Persze Mikes Anna szomorúsága mondhatni össze sem hasonlítható Bochkor Gáboréval, aki két hónappal ezelőtt vesztette el egykori műsorvezető társát és közeli barátját, Boros Lajost. Azóta pedig a népszerű rádiós sírja szívszorító látványt nyújt, mindössze egy szalag díszeleg csak a kopjafán.

A Házasság első látásra Lacija után újabb szívtipró lett szingli

A sztárvilágban gyakoriak a nagy szerelmek és persze a szakítások is. Így járt most a legendás színész Al Pacino is. A színésznek és 54 évvel fiatalabb kedvesének egy közös gyermeke is született, ez mégsem volt elég az örök boldogsághoz. Ahhoz viszont igen, hogy a békés szakítás után továbbra is jó barátok maradjanak és együtt neveljék a kisfiukat. Ehhez képest T. Danny szakítása ennek a szöges ellentéte volt év elején. Az énekes bevallotta, durván kikészült és még most is érezi a viharos kapcsolat hatásait, bár nagyon igyekszik, hogy túllépjen rajta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek