Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 16:45

Ennyi vége: újabb sztárpár jelentette be, szakítottak

A színész szóvivője beszélt a részletekről.

Az utóbbi hónapok a sztárpárok szakításaitól voltak hangosak. Elég ha csak Jennifer Lopezékre gondolunk. Ám most úgy néz ki, hogy újabb szakításnak lehetünk szemtanúi.

al pacino
Al Pacino és 30 évvel fiatalabb barátnője szakítottak Fotó: Ripost

Ugyanis a legendás színész, Al Pacino szakított filmproducer barátnőjével, Noor Alfallahhal. A művész és 30 évvel fiatalabb barátnője első gyermeke 2023 júniusában jött a világra. 

Annak ellenére, hogy jelentős korkülönbség volt közöttük, a 84 éves Al Pacino és a nála ötven évvel fiatalabb Noor közelebb kerültek egymáshoz a pandémia idején, és közös gyermekük is született. Nemrég, amikor Pacinót megkérdezték jelenlegi kapcsolati állapotáról, egyértelműen kijelentette, hogy jelenleg egyedülálló:

Nem, csak barátaim vannak

– válaszolta, amikor arról faggatták, hogy van-e kapcsolatban.

A 84 éves Pacino szóvivője elárulta, hogy a pár továbbra is jó barátságban van, és közösen nevelik gyermeküket:

„Al és Noor nagyon jó barátok, évek óta azok, és közösen nevelik fiukat, Romant”.

Pacino, aki korábban Diane Keatonnal, Beverly D'Angelóval és Kathleen Quinlannel is kapcsolatban állt, három másik gyermek édesapja is. Újszülött fia, Roman mellett van egy 34 éves lánya, Julie, aki Jan Tarrant színészoktatótól született, valamint 23 éves ikrei, Anton és Olivia, akiket Beverly D'Angelótól születtek.

Pacino közelgő memoárjában, a Sonny Boy-ban a házasságot "a fájdalomvonat bejárataként" emlegeti, és személyes nézeteit osztja meg az elköteleződésről: 

Minden jegy a fájdalomvonatra. Vagy jegyet váltasz, vagy nem: »Felszállsz, vagy nem?« »Nem, maradok itt. Itt maradok az állomáson, nem szállok fel.«

Pacino tovább magyarázza a házassággal kapcsolatos nézeteit, hangsúlyozva, hogy bár mások számára működhet, számára sosem volt megfelelő:

„A házasság jó lehet valakinek, de nekem valahogy soha nem tűnt annak. Szerettem együtt élni valakivel, de... attól függ, kivel jössz ki jól” – tette hozzá. „Ha együtt élsz valakivel, szükség van valami összhangra. Ha ez nincs meg, szinte inváziónak érzed. Szóval, szeretek tudni róla, hogy ha találok valakit, akivel kapcsolódhatok” - idézi a színész szavait a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek