FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.

Hoppá! Egy harmadik Jennifer is szemet vetett Ben Affleckre?

A színésznő állítólag már régóta gyengéd érzelmeket táplál a színész iránt.

A második házassága is tönkrement Ben Afflecknek. A hollywoodi színész első feleségétől, Jennifer Garnertől három közös gyermeke született: Violet, Seraphina és Samuel. A válásukat követően, sokak nagy ámulatára, ismét összejött Jennifer Lopezzel, akivel még 2002-ben kezdtek el először randevúzni, el is jegyezték egymást, ám végül szakítottak. A pár az újraegyesülést követően 2022-ben házasodott össze, a tündérmesébe illő befejezés azonban elmaradt: hosszas találgatások után érkezett a hír, hogy augusztus 20-án az énekesnő beadta a válókeresetet.

Jennifer Lopez and husband Ben Affleck arrive at the World Premiere Of Amazon Studios' 'Air'
Véget ért a románc: válik Jennifer Lopez és Ben Affleck / Fotó: NurPhoto via AFP

Jennifer Lopez és Ben Affleck egyelőre még a válási hercehurca előtt állnak, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne vethetné bele magát mindkét fél az ismerkedésbe. A szóbeszéd szerint Ben Afflecket már ki is szemelte magának valaki, méghozzá egy harmadik Jennifer: Jennifer Aniston. A páros a 2009-es Nem kellesz eléggé című vígjátékban dolgozott együtt, és állítólag Jennifer Anistonnak azóta vannak érzelmei a színész iránt.

Jennifer Aniston évek óta táplál érzelmeket Ben Affleck iránt, és most, hogy már nincsenek együtt Jennifer Lopezzel, be lehet hozni az elvesztegetett időt

– súgta meg egy bennfentes, aki szerint több közös barátjuk is, mint Sandra Bullock vagy Jon Hamm szurkolnak azért, hogy a pár összejöjjön. 

Amikor a filmet forgatták, határozottan volt köztük kémia, de mivel mindketten mással voltak akkoriban, semmi nem történt köztük. Jennifer barátai folyamatosan arról beszélnek neki, hogy ő és Ben milyen jók lennének együtt. Olyan emberre van szüksége, aki szakmailag is az ő szintjén van, és Ben pontosan ott tart, ahol Jen. Ráadásul Ben éppen a zsánere. Egy teljesítményorientált ember, aki magának köszönheti a sikereit, még ma is releváns, ráadásul nagyon is helyes

– tette hozzá a bennfentes a Life.hu beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek