LELKIZŐ

Szerző B.P.

Létrehozva: 2024.10.07. 20:30

Házasság első látásra: nézd, kinek az exével sétált Laci a Városligetben!

Virággal is készült Hilda egykori férje.

Nagy fába vágta a fejszéjét a Házasság első látásra című realityből megismert Laci. Hilda egykori férje rózsakommandósnak állt, azaz nekivágott, hogy egy-egy szál rózsával megajándékozza az útjába kerülő lányokat, nőket, hölgyeket, asszonyokat, megtudakolva, milyen is a nekik tetsző férfi. Röviden: mi kell a nőnek? Budapest belvárosa és Székesfehérvár után ismét a főváros felé vette az irányt, nemes céllal a Ligetben vadászott a szebbik nem képviselőire, akciójában pedig egy szárnysegéd is támogatta. A Házasság első látásra című reality egykori férjei közül választhattak Laci követői, a legtöbb szavazatot kapott Geri pedig készséggel igent mondott a felkérésére. Bogi exe szorgalmasan segédkezett, igaz, akadt olyan leányzó, aki mindkettejüknek nemet mondott, s nem kért az önzetlenül felajánlott virágból... Ám az akció így sem volt hiábavaló. Sőt!

laci hilda
Hilda exe, Laci arra kíváncsi, milyen legyen a férfi, aki bejön a nőknek (Fotó: TV2)

S hogy mi kell a nőnek? Röviden összefoglalva a kapott válaszokból: humor, kedvesség, kommunikáció, legyen a férfi igényes, ápolt, s az sem baj, ha jó az illata. A fentieket kiegészítették Laci követői Hilda exének TikTok-csatornáján a következőkkel: figyelem, tisztelet, őszinteség, becsület, szeretet.

Laci előző két rózsakommandózását ITT és ITT nézheted meg, ez pedig a legújabb teljes videó, amit Laci tett közzé a TikTok-csatornáján:

@bremlaci MI KELL A NŐNEK?Kommentben válaszold meg ha tudod!RÓZSAKOMMANDÓ PART 3 #rose #hungarian #tiktokhungary #budapest #varosliget #tiktok #thing #hungarianguy #tiktoker #man #men #woman #women #myday #style #stylo #me #mens #for #fioryou #tattoo #pusztuljonforyouba @Dupla Expo wedding photo @B.Laci @Szandavári Gergely ♬ eredeti hang - bremlaci

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek