SZTÁRDZSÚSZ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.13. 09:00

Döntéshelyzetbe kényszerült Harry herceg és Meghan Markle: ez a gyermekeiket is érinti

Már most rengeteg a találgatás azzal kapcsolatban, hol tölti idén a sussexi hercegi pár a karácsonyt.

Noha karácsonyig még bő két hónap van hátra, sokan már ilyenkor nekiállnak készülődni az ünnepi időszakra, ez alól pedig a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle sem kivétel. III. Károly kisebbik fia és felesége még 2020-ban hagyta maga mögött az Egyesült Királyságot, ezzel eg yidőben pedig lemondtak a vezető királyi tisztségükről is. Azóta a karácsonyt a gyermekeikkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel az Egyesült Államokban ünnepelték, ahogy pedig az év rohamosan közeledik a végéhez, ismét felmerült a kérdés, ezúttal vajon hol fogják tölteni az ünnepi szezont.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: JLPPA / Bestimage

A királyi család a hagyományos karácsonyi ünnepségét Sandringhamben szokta tölteni, az viszont egyelőre még kérdéses, a sussexiek idén kapnak-e meghívót. A viszonyuk a család többi tagjával ugyanis igencsak megromlott az elmúlt években, miután többször is nyilvánosan kritizálták őket. Eközben olyan szóbeszéd is napvilágot látott, hogy esetleg Harry nagybátyja, Earl Spencer invitálja meg magához a sussexi hercegi párt, ám a biztonság kérdése továbbra is fennáll: azt követően ugyanis, hogy megszűntek a királyi család aktív tagjai lenni, Harry és családja többé nem jogosult az automatikus rendőri védelemre, amikor az Egyesült Királyságban tartózkodnak, a sussexi herceg pedig így nem kívánja magával vinni a feleségét és gyermekeit a szülőhazájába.

A téma kapcsán megszólalt a királyi életrajzíró, Ingrid Seward is, aki úgy véli, a sussexiek jelenleg nagy dilemmában vannak, mivel a gyerekeik egyre csak nőnek, és valószínűleg kíváncsiak lesznek arra, milyenek az unokatestvéreik, akikkel eddig alig találkoztak, és nincsenek is róluk emlékeik.

Úgy vélem, hogy Charles Spencer meghívása talán vonzó lehet, és így a gyerekeik találkozhatnak más unokatestvérekkel. Ugyanakkor ez rengeteg kérdést fel fog vetni. Harry meglátogatja majd az apját? Látni fogja a családja többi tagját is? Szóval azt gondolom, jelenleg bizonytalanok. Úgy tűnik, meglehetősen sokszor hoznak meg az utolsó pillanatban döntéseket az életükben

- magyarázta el az életrajzíró, a Mirror beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek