"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
FÜLES

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 12:30

Kitálalt III. Károly király étkezési szokásairól a volt komornyik

Ezt valószínűleg senki sem gondolta volna.

III. Károly király egykori komornyikja elárulta, hogy a brit uralkodó nagyon hétköznapi étkezési szokásokkal rendelkezik.

III. Károly király
III. Károly király / Fotó: Northfoto

Grant Harrold, aki 2004 és 2011 között Károly király komornyikjaként szolgált, megszellőztette, hogy bár az uralkodó egészségesen táplálkozik, nem utasítaná vissza ugyanazokat az ételeket, amelyeket sokan közülünk élveznek. Kizárólag az Express.co.uk-nak nyilatkozva Grant elmondta, hogy a király nem utasítana vissza egy sört és egy hamburgert, ha felajánlanák neki.

Az exkomornyik így nyilatkozott: „Amit a királyi családdal kapcsolatban tapasztaltam, amíg nekik dolgoztam, az az, hogy az étkezési szokásaikban nincs semmi igazán szokatlan. A király nem mondana nemet egy hamburgerre, nem mondana nemet egy sörre.”

Az egykori komornyik azt is elmondta, hogy a király egyaránt fogyaszt hagyományos és modern ételeket is, amikhez a szükséges alapanyagok egy részét az otthona kertjeiben termesztik.

„Ő a hagyományos és a modern ételek bajnoka. Szereti a zöldségeket, és Highgrove-ban van egy zöldségeskertje. A zöldségek mindig szerepelnek az étlapján. Ha nassolni akar, nem fog ott ülni és egy csomag chipset enni” – mesélte Grant.

A leleplezésre azután került sor, hogy megerősítést nyert, hogy Károly király elkezdett ebédelni, amit korábban soha nem tett. Különböző források szerint a király egy fél avokádót szokott elfogyasztani, hogy fenntartsa az erejét.

Az egykori komornyik azt is elmondta, hogy bár a család tagjai élvezhetik az olyan ételeket, mint például egy hamburger, valószínűleg késsel és villával eszik, kivéve Harry herceget, aki valószínűleg a kezével.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek