KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.09. 17:30

Kiszivárgott: Harry herceg titkos üzentet küldött Károly királynak, hogy magára vonja a figyelmét

A herceg békülési szándékkal tette ezt?

Egy szakértő szerint Harry herceg titkos üzenetet próbált küldeni III. Károly királynak beszéde során.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Fotó: Northfoto

Sussex hercege utazásai során ellátogatott New Yorkba, Londonba és Dél-Afrikába, ahol számos témában megszólalt a szívének kedves jótékonysági ügyekkel kapcsolatban. Amikor az otthonától távoli útja Londonba vitte, sokan azon töprengtek, vajon ez lehetőséget ad-e számára, hogy találkozzon édesapjával, akivel nincsenek éppen a legjobb viszonyban. Azóta nem találkoztak egymással, hogy Harry idén májusban az Egyesült Királyságba utazott, miután kiderült apja rákos betegsége - írja a Mirror.

A király azonban végül nem találkozott fiával, de az egyik királyi szakértő úgy véli, hogy jótékonysági tevékenysége közben Harry tett egy lépést az apja felé. Grant Harrold egykori királyi komornyik, aki korábban Károlynak dolgozott, így nyilatkozott:

Diana hercegnő számos jótékonysági szervezet szószólója volt, és ez inspirálta Harryt, aki többek között az anyjáról és annak örökségéről beszélt. Ez határozottan tisztelgés Diana előtt, de Harry szenvedélyesen beszélt a klímaváltozásról is, amely az apja szívéhez közel álló ügy. Nincs kétségem afelől, hogy Harry így akarta megtisztelni az apját. Szereti és tiszteli Károlyt, és nagyon csodálja őt. Azt hiszem, ott a beszédével támogatni akarta az apját, és talán reménykedni benne, hogy Károly meglátja ezt, és újra közelebb kerülnek egymáshoz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek