KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.01. 16:30

Károly király egészsége a tét? Ezért nem fog találkozni Harry herceg az apjával

Az apa-fia találkozóra valószínűleg nem kerül majd sor.

III. Károly király a hírek szerint szeretne találkozni Harryvel, amíg a herceg a közelében lesz egy néhány napig, de Kamilla királyné ellenzi ezt.

King and Queen attend Edinburgh Castle to celebrate city's 900th Anniversary
Kárly király és Kamilla királyné / Fotó: Northfoto


Harry herceg a héten Angliába látogat, és bár mindenki Károly és Harry találkozására vár, úgy tűnik, ez nem fog megtörténni. Károly király szeretne találkozni szeretett kisebbik fiával, de úgy tűnik, Kamilla királyné nem ért egyet az ötlettel. A királyné azt akarja, hogy a király hagyja ki a Harryvel való találkozást, hogy elkerülje a stresszt, amire a rákkal való küzdelem során kicsit sincs szüksége.

Károly király állítólag tanácsot kapott a tanácsadóitól, köztük feleségétől, Kamillától, hogy ne találkozzon Harry herceggel. Jelenleg mindenki óvatosságra inti a király, mivel a herceg megkérheti rá az apját, hogy segítsen neki a biztonságával kapcsolatos jogi kérdések rendezésében, ez pedig növelheti a stresszt, ami hátráltathatja a király gyógyulását - írja a hindustantimes.

Bár apa és fia akár találkozhatna is, nem tűztek ki erre egy időpontot és előreláthatólag ez nem is fog megtörténni. Annak ellenére sem történt ez meg, hogy a királyi család már egy lépést is megtett Harry felé, amikor a születésnapján nyilvánosan felköszöntötték. A király békülne fiával, de Kamilla tanácsára egy kicsit visszavesz és lazábban kezeli a dolgokat, hogy ne menjen rá a feszültség az egészségére.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek