FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.10.07. 20:00

Félbeszakítják Károly király rákkezelését, ez áll a háttérben

A király több hónap óta küzd a felépüléséért.

Hihetetlen, de szünetelteti rák elleni kezeléseit Károly király, a brit uralkodó ugyanis a tengeren túlra készül. Kamilla és Károly ugyanis nemsokára egy kilenc napos túrára indul Ausztráliába, majd négynapos látogatást tesz Szamoán. A 75 éves Károly, akinél februárban diagnosztizáltak a kórt, hetente kapta a kezeléseit, ám ezek sorozata most 11 napra félbeszakad. 

King and Queen attend Edinburgh Castle to celebrate city's 900th Anniversary
11 napos királyi útra indul Károly és Kamilla (Fotó: Northfoto)

Károly király eleve inkább az alternatív terápiákat részesíti előnyben. Kemoterápiás kezeléseit éppen ezért szereti kiegészíteni kültéri programokkal a természetben. Egy hozzá közel álló forrás szerint a király ráadásul a családját is arra buzdítja, minél több időt töltsenek együtt a szabad levegőn. Úgy tartja, hogy ez nagyban segíti a gyógyulását, amit annak ellenére komolyan vesz, hogy továbbra sem áll le a munkával.

Őfensége természetéből adódóan munkamániás. Ha épp nem nyilvános eseményen vesz részt, akkor kormányzati ügyeken dolgozik vagy épp levelezésekre válaszol

– közölte az informátor. A bennfentes hozzátette, az uralkodó mindezt annak ellenére teszi, hogy a hozzá közel álló személyek azt szeretnék, ha lassítana. Károlyt azonban hajtja, hogy minden rendben legyen akkor, amikor a gyógyulását követően újra teljes erővel munkába áll majd. 

Az uralkodó felépülése szerencsére munkamániája ellenére olyan jól halad, hogy lehetősége van elutazni erre a másfél hetes útra Ausztráliába és Szamoába, ahová természetesen a palota orvosai vele tartanak és már előre mindent elrendeztek, hogy Károly ott is a legjobb kezekben legyen. Továbbá ők adtak zöld utat is a királynak utazni mondván kezeléseivel minden rendben – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek