Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 11:30

Harry herceg hetekre magára hagyta Meghan Markle-t, itt a vége?

Kiderült, miért döntött így Harry herceg.

Harry herceg annyira szereti Meghan Markle-t, hogy még a családjának is hátat fordított annak érdekében, hogy szabadon, elvárások és kötelezettségek nélkül együtt lehessen az egykori színésznővel. Éppen ezért olyan furcsa, hogy a herceg állítólag már hetek óta nem látta sem a szerelmét, sem a közös gyermekeiket.

Harry herceg, Meghan Markle, Nigéria 2024 május
Meghan Markle és Harry herceg / Fotó: AFP

Sokan úgy gondolják, hogy ez a hosszú távollét egyértelműen azt jelzi, hogy megromlott Harry herceg és Meghan Markle házassága. Ám a Life.hu írja, hogy egy szakértő szerint ez nem így van – sőt, a herceg igazából még jót is tesz a családjának azzal, hogy egyszerre letud mindent, mint például az utakat az Egyesült Királyságba és Afrikába.

Talán a gyerekeinek is jobb így, ha eltűnik egy-két hétre, majd utána otthon van – mintha folyamatosan jönne és menne. Harry mindig is remekül tudott bánni az emberekkel és a tömegekkel, és nagyszerű látni, hogy elkötelezetten végzi a munkáját azokkal a jótékonysági szervezetekkel, amelyekkel már sok éve kapcsolatban áll. A gyerekek fiatalok, és sokkal jobb nekik, ha az egyik szülő otthon van, így teljesen érthető, hogy Harry azt csinálja, amiben a legjobb

– mondta Jennie Bond, a brit királyi család szakértője.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek