HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.10.07. 17:00

Durva pletyka terjed Harry hercegről

A pletyka sosem alaptalan, pláne, ha már a barátok is erről beszélnek.

Életközépi válságban Harry herceg? Lehet, hogy vége a Meghannel közös kapcsolatának? Miért tölt ennyi időt külön a feleségétől és a családjától? Tényleg kapuzásári pánikkal küzd? Ilyen és ehhez hasonló súlyos kérdések merültek fel a szigetországban élőkben, miután a herceg az eredeti tervekkel ellentétben nem tért vissza Kaliforniába Meghanhoz, éskét gyermekükhöz, Archiehoz és Lilibethez Afrikából. Ráadásul az afrikai útra nem Amerikából indult, előtte ugyanis Angliában járt. Ez pedig arra utal, hogy a 40 éves Harry távol akar maradni Kaliforniától, a hollywoodi élettől és sokaságtól. 

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Miért tölt Harry ennyi időt távol a feleségétől? Fotó: JLPPA / Bestimage

Afrikai útjára ráadásul egyedül ment, úgy, hogy az nem volt benne a hivatalos programtervében, miközben felesége, Meghan amerikai eseményeken vesz részt a férje nélkül, többet között egy Los Angeles-i gyermekkórház gálájának fényét emelte a jelenlétével. Teszi ezt olyan igazi hollywoodi csillagok között, mint Demi Lovato vagy Jamie Lee Curtis. És mivel ő ebben a légkörben érzi jól magát, mondani nem sem kell, a sussexi hercegné csak úgy ragyogott az eseményen egy élénk piros, Carolina Herrera ruhában. 

Harry ez idő alatt azonban inkább arra fókuszált, hogy helyreállítsa valamelyest megtépázott királyi hírnevét. Erről így írt a Life.hu

Az elmúlt hetek szólóturnéja során Harry újra találkozott régi barátjával, Seeiso lesothói herceggel, hogy tábortűznél tartson szenvedélyes beszédet jótékonysági szervezetének, a Sentebale-nak a munkájáról. A közelmúltban egyedül látogatott el Londonba is, ahol részt vett a WellChild-díjátadón, de New Yorkba is egyedül utazott, ahol az ENSZ-közgyűlés klímahétnek az eseményein vett részt.

Ez pedig mind nemes gesztus, ugyanakkor nem vonja el a figyelmet arról a tényről, hogy feltűnő módon Meghan sosem tart vele. Ez pedig egyvalamire utalhat csak: a házasok eltávolodtak egymástól, amit már a barátaik is észrevettek. S akinek ezzel kapcsolatban bármi kétsége támadna, a portál megjegyezi: Harry a 40. születésnapját inkább a barátaival töltötte Montecitóban, mintsem a nejével. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek