FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.05. 12:30

A végső leleplezésre készül Meghan Markle - csupán egy dolog tartja őt még vissza

Rengeteg pénz ütheti a sussexi hercegné markát, ha kiadja a mindent leleplező memoárját, egy okból azonban egyelőre tartózkodik.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020-ban hagyta maga mögött az Egyesült Királyságot, és kezdett új életet Amerikában, mialatt a vezető királyi tisztségükről is lemondtak. A sussexi hercegi pár azóta is a királyi családtól távol, tőlük elhidegülve él Montecitóban két gyermekével, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. A viszony megromlásában hatalmas szerepe volt annak, ahogy a sussexiek nem egyszer nyilvánosan kritizálták a királyiakat, Harry herceg 2023-ban kiadott önéletrajzi könyve, a Tartalék pedig csak tovább rontott a helyzeten. A könyvében a sussexi herceg számos sokkoló állítást fogalmazott meg a királyi család tagjai, az édesapja, III. Károly, a bátyja, Vilmos, a sógornője, Katalin, valamint a mostohaanyja, Kamilla királyné ellen is.

Meghan Markle Kolumbiában
Meghan Markle / Fotó: AFP

Egy ideje már arról pletykálnak, hogy Meghan követi a férje példáját és ír egy saját önéletrajzot, ám jelenleg úgy fest, a sussexi hercegné tartózkodik attól, hogy ezt meg is lépje. Egy forrás úgy véli, a hercegné az alkalmas pillanatra vár, hogy kiadassa a könyvét, ami rengeteg pénzt hozhat a számára.

Kiadói körökben az a hír járja, hogy mindenki megőrül Meghan emlékiratáért, és a dobálózó számok nevetségesen magasak. Több tízmillióról beszélünk az engedélyezett életrajzáért: el fog jutni arra a pontra, amikor már nem tud majd nemet mondani. És lehet szeretni vagy gyűlölni őt, tagadhatatlan, hogy olyan betekintése van a királyi családba, amelyet senki más nem oszthat meg

- jelentette ki a forrást.

Egy bennfentes is megszólalt a téma kapcsán, és azt nyilatkozta, Meghan Markle egyelőre elhalasztotta a memoár kiadását, ennek pedig komoly oka van. Mint mondta, a sussexi hercegné szeretné megőrizni a békét, ám csak idő kérdése az, hogy előálljon a saját igazságával - írja a Mirror.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek