FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.28. 17:30

Robbant a bomba: Harry nem boldog, Meghan végzetes lépésre készül

Harry herceg egyre több jelet küld arról, békülni szeretne a családjával, Meghan pedig a megaláztatás miatt végzetes lépésre készül.

Meghan Markle nukleáris csapásra készül a bennfentesek szerint, ami alapjaiban rázná meg a királyi családot és Nagy-Britanniát. Úgy tudni, egyre több a hangos szó Meghan és Harry montecitói otthonában, mivel Harry herceg egyre többször ad hangot annak: nem boldog.

Harry herceg, Meghan Markle, Nigéria 2024 május
Fotó: AFP

A herceg egyre többet mutatkozik Meghan nélkül, az Egyesült Királyságba is egyedül utazott, ahogy New Yorkba sem kísérte el a felesége. Meghan arra fogja a távolmaradását, hogy beteg, ám a bennfentesek szerint Harry nem is akarja, hogy részt vegyen a nyilvános vacsorákon, eseményeken. Ez pedig egyre jobban frusztrálja Meghant, akinek lételeme a csillogás, a figyelem, a reflektorfény, amiért bármire hajlandó.

A párhoz közeli források úgy nyilatkoztak, Harry végre megtalálta magában az erőt, és lassan-lassan ő is beismeri, hogy az amerikai "kísérlet", valójában a Meghan-kísérlet, megbukott és a Megxit teljesen értelmetlen volt. 

A Hollywood Reporter a hónap elején tett közzé egy durva írást, amelyben kijelentette, hogy a királyi család, a média és a rajongók is „lemondanak Harryről és Meghanról”, és nem annyira a tehetség vagy a munkamorál nyilvánvaló hiányából lett elegük, hanem a hercegné durvaságából.

"Abszolút könyörtelen. Magassarkúban masíroz, mint egy diktátor, fröcsög, füstölög és ordít egyfolytában. Láttam, hogy meglett férfiakat is könnyekig sértegetett" - mondta egy korábbi alkalmazott. Egy másik alkalmazott szerint mindenki retteg Meghantól.

Meghan lassan már mindenkit elmar Harry mellől, mert Harry barátai "nem illeszkednek bele a hollywoodi képébe", ezért nem is engedte a férjének, hogy tartsa velük a kapcsolatot. Harry 40. születésnapja ezért nem is úgy alakult, ahogy azt elképzelte. Végül azonban megrázta magát, és a maréknyi még megmaradt haverral elutaztak ünnepelni - szintén Meghan nélkül.

Harry és a királyi család kapcsolatában enyhülés látszik, hiszen három év után először kívántak neki nyilvánosan boldog születésnapot. Viszont Harrynek csak egyetlen út van visszafelé: ha beismeri, hogy a feleségével kötött szövetsége kudarc, hogy a királyi család tagjai nem is olyan szörnyetegek, mint amilyennek Meghannal beállították őket.

Meghan természetesen nem térhetne vissza. Egyrészt többször is kijelentette, nem akarja újra betenni a lábát az Egyesült Királyságba, másrészt nem is látnák szívesen. Harmadsorban pedig arcvesztés is lenne számára, hiszen azt mondta, öngyilkossági gondolatokig hajszolták.

Meghan nem szeret veszíteni és a kritikát sem tűri jól, ezért a királyi család már készül, hogy újabb atombombát dob rájuk. Tudja, hol vannak még a csontvázak a szekrényben és nem fél kinyitni az ajtót...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek