SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.21. 15:30

Rossz hír érkezett Meghan Markle-ről: beteg, már ki sem mozdul otthonról

Harry herceg felesége nélkül jelent meg egy jótékonysági rendezvényen.

Harry herceg egy jótékonysági eseményen lépett színpadra, amelyet Kevin Costner hollywoodi színész szervezett a sürgősségi szolgálatok támogatására. Sokaknak feltűnt, hogy Meghan Markle nem jelent meg vele, pedig az adománygyűjtést kaliforniai otthonuk közelében rendezték meg.

Mindannyian reméltük, hogy Meghan is részt vesz az eseményen, mint tavaly, de úgy tudni, beteg volt, és nem tudott eljönni

- árulta el egy bennfentes a rendezvényen. Azt nem tudni, hogy Meghan pontosan milyen betegséggel küzd, de vélhetően nem nagy a baj, férje legalábbis jókedvű volt és viccelődött is az eseményen. Harry várhatóan a hétvégén New Yorkba utazik, ahol több eseményen is részt vesz, az azonban nem világos, felesége vele tart-e majd - írja a The Sun.

Mindeközben a királyi családból mintegy kivált édesapa anyagi helyzete egyre jobban alakul. Mint kiderült, a szeptember 15-én a 40. születésnapját betöltő herceg egy kisebb vagyonra tesz szert. II. Erzsébet édesanyja még 1994-ben egy külön alapot különített el dédunokáinak, akik között összesen 19 millió fontot oszt szét. A kiszivárgott hírek szerint az örökösök először a 21. születésnapjukon jutottak hozzá a pénzösszeg egy részéhez, amelynek második részletét a 40. születésnapjuk alkalmából kapják.

Nem kétséges, hogy ez most jól jön Harrynek és Meghannek, mert úgy gondolom, hogy elég drága életmódot folytatnak. Remélhetőleg jó célra használja majd a pénzt

- jegyezte meg Hugo Vickers királyi szakértő.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek