Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.15.

Váratlan esemény történt Harry herceg születésnapján, most mindenki reménykedik

Vilmos herceg számára csak a látszat fontos, vagy tényleg megenyhült a szíve?

Ma, szeptember 15-én ünnepli 40. születésnapját Harry herceg. Korábban a királyi család szakértői is egyöntetűen úgy vélekedtek, hogy a nagy nap ellenére Vilmos herceg nem fogja felkeresni testvérét, III. Károly király pedig legfeljebb telefonon köszönti fel fiát. Csakhogy nem lett igazuk! Az uralkodó és Kamilla végül hivatalos Instagram-fiókjukon tettet közzé egy születésnapi bejegyzést, amelyet követően Vilmos herceg és Katalin hercegné is megosztották jókívánságaikat – írja a The Sun.

Boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének!

– írták, a bejegyzés pedig a megbékélés előszele lehet, bár akadnak, akik attól tartanak, hogy Vilmos csak a látszat kedvéért nyitott testvére felé. 

Mióta Harry Kaliforniába költözött és kiteregette a királyi család sötét titkait, testvére hallani sem akart róla. Úgy tudni, hogy az utóbbi időben Katalin többször kérlelte, hogy béküljön, mert a rákbetegsége rádöbbentette, hogy az ilyen kicsinyes vitákhoz túl rövid az élet. Ez volt az első alkalom, hogy a királyi család nyilvánosan üzent Harrynek 2021 óta. A herceg egyébként a 40. születésnapját családja és barátai társaságában ünnepli Kaliforniában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek