Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.15.

Összetörte Katalin hercegné szívét, súlyos döntést hozott Vilmos herceg

Harry herceg sorsáról döntött Vilmos, még felesége ellenvéleménye sem érdekelte.

Szeptember 15-én ünnepli 40. születésnapját Harry herceg, testvére szívét azonban a nagy nap sem lágyítja meg. Amióta Harry Kaliforniába költözött és kiteregette a királyi család sötét titkait, nem ápol jó kapcsolatot Angliában maradt családtagjaival. Mint kiderült, Vilmos herceg egyáltalán nem is beszél vele!

Royalty, A-List Celebs & Rock Legands at Ist Responder Fundraising Concert, Santa Barbara
Úgy látszik, Harry számára nincs visszaút. (Fotó: Northfoto)

A hírek szerint Harry Meghannal és a gyerekeikkel tölti majd a születésnapját, máshol ugyanis nem látják szívesen. III. Károly király valószínűleg a viszályok ellenére felhívja majd a fiát, hogy felköszöntse, Vilmostól azonban ennyire sem számíthat - írja a Mirror.

A 30 miatt aggodalmaskodtam, a 40-et viszont várom, izgatott vagyok. Az, hogy két elképesztő gyermek édesapja lettem időközben, új perspektívát adott az életemnek

- nyilatkozta Harry, akinek a gyermekei jelentik a legnagyobb örömöt. Valószínűleg az ő segítségükkel jut majd túl azon is, hogy testvére hallani sem akar róla. A trónörökös állítólag úgy határozott, hogy semmilyen módon nem köszönti majd fel öccsét, akiről tudomást sem vesz a jelek szerint. Vilmos elhatározása megingathatatlannak tűnik, pedig Katalin hercegné is győzködte, hogy béküljön, őt magát ugyanis a rákbetegség döbbentette rá arra, hogy az élet túl rövid a vitázás helyzetek fenntartásához.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek