LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.31.

Kikotyogták a súlyos titkot: eddig bírta Katalin hercegné, Vilmosnak lépnie kell

Katalin hercegné átértékelte az életét, és nem hagyja, hogy a családja értékes időt vesztegessen el.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a rákbetegséggel küzdő és jelenleg megelőző kemoterápiás kezelésen áteső Katalin hercegnének nagyon rosszul esik, hogy Vilmos és Harry kapcsolata jelentősen megomlott. Bár már korábban is felröppent a hír, hogy a háromgyermekes anyuka szenved férje hajthatatlansága miatt, most kitálalt érzéseiről!

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Katalin nem hagyja, hogy férje olyan döntést hozzon, amit később nagyon megbánna! (Fotó: Jonathan Brady)

Katalin hercegné arra kérte Vilmost, hogy „béküljön ki és tegyen pontot a viszály végére” testvérével, Harry herceggel. Amióta Harry az Egyesült Államokba költözött a családjával és elhagyta a királyi családot, a testvérpár alig beszél egymással. Harry távozása és a királyi kötelezettségei feladása miatt több családtag is elfordult tőle, de azóta tett megjegyzései sem segítettek a helyzeten. A Vilmossal való kapcsolatában azonban Katalin lehet a kulcs.

Bár Vilmos korábban mintegy megtiltotta Katalinnak, hogy felvegye a kapcsolatot Harry herceggel, az anyuka most szembeszállt férjével - írja a marca.com. Vilmos persze jót akart, és mivel stresszforrásként azonosította testvérét, megpróbálta távol tartani őt kedvesétől, akinek a betegsége miatt a legnagyobb nyugalomra van szüksége. Csakhogy Katalin egyre jobban van és pontosan tudja, hogy az időt nem szabad vitákra pazarolni az életben! Egy bennfentes szerint Katalin arra ösztönzi férjét, hogy béküljön ki testvérével, mivel úgy gondolja, ez „egy sötét felhővel kevesebbet jelentene” a királyi család feje felett. Christopher Andersen királyi életrajzíró szerint a beteg anyuka semmi másra nem vágyna jobban, mint hogy a két herceg kibéküljön egymással. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek