Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.15.
Módosítva: 2024.09.15.

Dagad a botrány: mindenkit kiakasztott Meghan Markle, sorra hagyják ott az emberek

A hercegné nem tudja maga mellett tartani a dolgozóit. Állítólag elviselhetetlen a személyisége.

Újabb csapás érte Meghan Markle-t. A külföldi sajtó megkérdezte a hercegnének korábban dolgozó személyeket, akik arról számoltak be, hogy Meghannak dührohamai vannak és mindenki retteg tőle.

Meghan Markle Kolumbiában
Meghant sokan nem tudják elviselni  Fotó: AFP

Azt sejteni lehetett, hogy Harry herceg felesége nem egyszerű eset, az elmúlt öt évben ugyanis legalább 12 személy mondott fel nála. Sokatmondó, hogy irodavezetője, a szakmai körökben elismert Josh Kettler mindössze három hónap után közölte: ezt nem csinálja tovább. A dolgozók azt állítják, Meghan lekicsinyli az embereket és senkivel nem bánik tisztelettel – írja a Daily Mail. Hírhedt lett arról, hogy parancsokat osztogat és kritizál, sőt, dolgozói magánéletét sem tartja tiszteletben, jellemző rá ugyanis, hogy hajnali 5-kor e-maileket küldözget az elvégzendő feladatokról. Megjegyezték továbbá, hogy sem ő, sem Harry nem jó döntéshozó, mert gyakran meggondolják magukat, lehetetlen a kedvükre tenni.

2018-ban a Buckingham-palota is vizsgálatot indított Meghan Markle ellen, de mivel ezt az udvar belső ügyként kezelte, nem hozta nyilvánosságra a jelentést.

Mint azt megírtuk, Harry herceg ma, szeptember 15-én ünnepli 40. születésnapját, de Angliában élő családtagjait ez sem hatja meg különösebben. A kötelességeivel felhagyó herceggel egyáltalán nem beszél bátyja, Vilmos herceg, míg várhatóan III. Károly király is legfeljebb telefonon köszönti fel fiát. A hírek szerint Katalin az egyetlen, aki békülne, ő ugyanis a rákbetegség miatt teljesen átértékelte az életét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek