Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.14.

Vihar a paradicsomban? Harry Meghan nélkül akarja ünnepelni a születésnapját

Inkább a haverokkal ünnepelné 40. születésnapját Harry herceg és nem a feleségével.

Harry herceg szeptember 15-én tölti be a 40. életévét, és a tervek szerint egy hatalmas magánpartival ünnepli meg a dicső napot. Csakhogy a felesége nincs a meghívottak listáján...

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Fotó: Northfoto

Sussex hercege állítólag külföldre utazik nyaralni „legközelebbi barátaival”, míg Meghan otthon marad gyermekeikkel, az ötéves Archie- vel és a hároméves Lilibettel . A jelentések szerint a fiúk a családdal kezdik a hétvégét a kaliforniai montecitói kastélyában, mielőtt elindulnak – írja a Sun.

A királyi pár továbbra is viseli a sussexi hercegi és hercegnéi címet, pedig 2020-ban visszaléptek a királyi családban teljesített feladataiktól és elköltöztek az Amerikai Egyesült Államokba. Ám állítólag az egykori királyi sztár egyre elégedetlenebb új életével az Egyesült Királyságtól távol.

Egy forrás, aki állítólag közel áll Sussex-hez, így nyilatkozott a Sunnak: „Harry egyre jobban elszigetelődik Kaliforniában, ezért frissítette fel újra kapcsolatát a régi barátaival. A kolumbiai utazás arra is rávilágított, hogy Meghan jól érzi magát a reflektorfényben, míg Harry egy nagyon duzzogó, boldogtalan alakot mutat a háttérben. Utat akar találni vissza az Egyesült Királyságba, ezért kérte a régi barátok segítségét."

A barátok azt is megjegyezték, hogy szembeötlő, hogy Harry mennyire élvezi, hogy hazamehet Londonba, miközben Meghan még mindig nem hajlandó betenni a lábát az Egyesült Királyságba.

A szókimondó királyi életrajzíró, Angela Levin, aki arról ismert, hogy számos kemény állítást tett a Sussex-iekkel kapcsolatban, ezt állította a Sunnak: "Mondhatnánk, hogy Harry még csak nem is tartalék a feleségének. Szinte semmi. Borzasztóan bánik vele. Ha megnézed a felvételeket a kolumbiai és afrikai útjukról, láthatod, hogyan szorítja háttérbe Harryt és nem kér tőle semmit. Teljesen megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy Harry megpróbálja felhívni régi barátait, hogy segítsenek neki visszatérni a saját családjába."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek