Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.09.

Kiszivárgott Katalin hercegné terve, ekkor tér vissza a rákküzdelem közepette

A hercegné még mindig megelőző kemoterápiás kezelés alatt áll, amely hatására vannak rossz napjai is.

Katalin hercegné hamarabb visszatér a királyi feladatokhoz, mint azt a rajongók gondolnák. A rákkezelés alatt álló háromgyermekes édesanya a bennfentesek szerint két hónap múlva ismét hozzálát feladataihoz.

The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen
A hercegné készen áll a visszatérésre! (Fotó: ZUMAPRESS.com / North)

Katalin még márciusban jelentette be, hogy egy hasi beavatkozást követően rákot diagnosztizáltak nála, azóta a nyár folyamán kétszer vett részt nyilvános programon, de hamarosan megszaporodhat megjelenéseinek száma. Egy bennfentes hangsúlyozta, még mindig vannak jó és rossz napjai a folyamatban lévő kemoterápia miatt, de reméli, hogy novemberben visszatérhet a munkájához.

Úgy tudni, miután a nyarat Balmoralban töltötte férjével, Vilmos herceggel és három gyermekükkel, a hercegné elkezdett gondolkodni az előttünk álló hónapokon. A pletykák szerint november 10-én feltűnik majd a Remembrance Sunday nevű eseményen, amely során a brit katonaáldozatokra emlékeznek.

Várhatóan Katalin hercegné szervezi majd a Together At Christmas elnevezésű karácsonyi koncertet, amit a Westminster Apátságban tartanak, és amit a brit televízió közvetít - írja a Mirror. Mindezek arra utalnak, hogy egyre erősebbnek érzi magát, és bár a családja áll az első helyen, már van energiája a kötelességeire is koncentrálni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek