Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.03.

Összeszorul a szív: előkerült egy videó Katalin hercegnéről, nem aggódott a jövő miatt

Katalin a rákbetegsége előtt sokkal könnyedebben kezelte az életet. Idén sok minden változott.

Előkerült egy régi felvétel Katalin hercegnéről, amely most nagy népszerűségnek örvend TikTokon. Még 2013-ban egy rajongó megjegyezte, alig várja, hogy királyné váljon Katalinból, aki frappáns választ adott.

Kate jelenleg a monarchia második legmagasabb rangú női tagja Kamilla mögött. Népszerűségben azonban ő áll az első helyen, ezért akadt, aki már II. Erzsébet királynő uralkodása alatt is az ő trónra lépését várta - írja a newsweek.com. Katalin szerepe ebben az évben még nagyobb hangsúlyt kapott, miután márciusban bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála és megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. Azóta a nyár folyamán kétszer jelent meg nyilvános eseményen, sokakat megnyugtatott azzal, hogy láthatóan vidám és erős maradt.

A gyógyulás részeként áll ritkán nyilvánosság elé, ezért is kelnek szárnyra róla korábbi felvételek. Most egy olyan videó került elő, amely 2013-ban készült az Egyesült Királyságban. A felvételt már több mint 110 000 alkalommal nézték meg. A videón látszik, amint a hercegné  kezet fog egy  hölggyel, aki azt mondja neki: "Várom, hogy királyné legyél!"

Rettenetesen sokáig kell várnod! 

– válaszolta könnyedén Katalin, aki azóta átértékelte az életét. Valószínűleg sajátosan viselkedik majd az új szerepben, mert a betegsége hatására belátta, a családja a legfontosabb számára, így a kötelezettségek is háttérbe szorulnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek