Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.06.

Kőgazdag Metta ősszel sem mond le a luxusutakról: „Meglátok egy szép képet, és már foglalom is le a repjegyet”

Nem tervezget sokat a Kőgazdag Fiatalok sztárja, ha utazásról van szó. Dulin Metta azonnal cselekszik, ha a fejébe vesz valamit, és néhány nap múlva már nincs is a kontinensen…

A nyár végével nem ért véget az utazások sora a Kőgazdag Fiatalok sztárja, Dulin Metta számára. A luxust halmozó fiatal nő nem tervezget sokáig, azonnal a tettek mezejére lép, ha meglát egy szép képet a közösségi oldalon. Kőgazdag Metta most a Ripost-nak mesélt utazási szokásairól.

Kőgazdag metta
Kőgazdag Metta egyelőre jól érzi magát a Balatonon, de ősszel egész biztosan elhagyja az országot, Egyiptom például nagy szerelme (Fotó: Dulin Metta)

„Három nappal később már a Níluson hajóztam!"

Lapunk felkeresésére elárulta, amíg jó idő van, a legszívesebben a Balaton-parton tölti az idejét, de biztos benne, hogy ősszel nyakába veszi a világot.
Ebben a szép időben végtelenül jól érzem magam a Balatonon, most is épp egy rollertúrán vagyok túl. Egyébként általában elég spontán vagyok, nem tervezem meg az utazásaimat. Elég, ha látok Instán egy szép desztinációt, rákeresek, és már foglalom is le a repjegyet, intézem a szállást” – árulta el Metta a Ripost-nak.

A legextrémebb eset talán az volt, amikor belefutottam egy ismerősöm oldalán egy fotóba az Abu Szimbel-i templomokról. Imádom az egyiptomi kultúrát, az ősi történelmüket, azonnal élőben akartam látni... Három nappal később már a Níluson hajóztam!

Metta nem tervezget sokáig, néhány nap alatt elintézi, hogy a vágyott helyszínen ébredjen (Fotó: Dulin Metta)

Kőgazdag Metta bajban van a kabátjaival

Ahogy azt a polgárpukkasztó realityben is láthatta a publikum, Metta elképesztő luxusban él, óriási gardróbja tele van a márkásabbnál márkásabb holmikkal. Nem lehet könnyű dolga, amikor egy utazásra kell ruhákat választani az impozáns gyűjteményből.
Tulajdonképpen iszonyún rutinos vagyok a pakolásban, nem tudok rosszul pakolni. Egyébként pedig, ha otthon marad valami, megveszem az úti célomon! De ilyen nem szokott előfordulni, mindig ki van készítve az utazós neszesszerem. Ami fejtörést okoz, az a kabátválasztás. Több mint negyven kabátom van, és nehéz előre kitalálnom, hogy az adott helyszínen milyen színhez, anyaghoz lesz kedvem. Repülésnél meg van kötve a kezem, de ha mondjuk autóval megyek, akkor azért előfordul, hogy inkább többet pakolok, hogy legyen miből válogatni!” – árulta el Metta, aki korábban arról beszélt, akár több ezer kilométert is levezet, ha úgy van kedve.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek