Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.14.

Nem hiszed el, mit csinált ebben a hőségben a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Dulin Metta a műsor szőkesége vérbeli balatoni lányként igazán az elemében van nyáron, különösen azért, mert egyébként nagyon fázós. Míg mások elmenekülnek a kánikula elől, vagy klímával hűsölnek, addig a Kőgazdag Fiatalok Mettája kifejezetten élvezi a forróságot, nem is gondolnánk, hogy mennyire.

A Kőgazdag Fiatalok szereplője, Dulin Metta a Balaton partján nőtt fel, így azon szerencsések közé tartozik, akik az egész nyarat a vízparton tölthetik, bár elmondása szerint talán ez mégsem akkora előny, mint gondolnánk. A nyarakat mindenesetre imádja, különösen az olyan forró napokat, mint amilyenek mostanában vannak. Ezt viszont nem sok ember mondhatja el magáról. Metta lapunknak árulta el, hogy hogy érzi magát ebben a hőségben.

Kőgazdag Fiatalok Metta
A Kőgazdag Fiatalok Mettája elárulta, milyen nyáron a Balaton mellett lakni (Fotó: Dulin Metta)

A 30 fok is kevés

Metta olyannyira melegkedvelő, hogy neki ez a kánikula inkább örömet szerez, nem bosszúságot, sőt olyan is előfordult, hogy még a 30 fokot is kevésnek érezte:

Én imádom ezt a meleget, tehát ez az én időjárásom. Míg másokról ömlik a víz, nekem tökéletes és ha lehet, kimegyek a napra. Nagyon élvezem, hogy végre ennyire meleg van, ebben érzem jól magam. Sőt, annyira durván így van, hogy reggel, amikor fel kellett mennem Budapestre, bekapcsoltam a kocsiban az ülésfűtést, pedig 30 fokot mutatott az autó hőmérője. Télen is ezért szoktam külföldre menekülni és keresem az ilyen meleget, hogy komfortosan lehessek. Szerencsére nem is vagyok rosszul, nyilván odafigyelek arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszak, védem a szemem napszemüveggel, meg hordok sapkát is. Szóval nem ész nélkül csinálom, annak ellenére, hogy nagyon élvezem a napsugarakat, és persze be is kenem magam, bár a hátam még így is leégett egy picit.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja elárulta a Balaton előnyeit és hátrányait is

Igazi balatoni lányként ő  is imád a tó körül sétálni, biciklizni vagy épp hajókázni és míg sokan irigykednek rá, hogy ezt bármikor megteheti, szerinte nyáron bőven vannak ennek hátrányai is:

Én jobban szeretek otthon lenni a Balatonnál, amikor kevesebb a turista. Már csak azért is, mert olyankor az utakon is kevesebben vannak, én pedig nagyon nehezen viselem ezeket a hétvégi sofőröket, mert borzasztó türelmetlen vagyok ilyen szempontból. Ilyenkor még az autópályán is sokkal többen vannak, ami miatt sokszorosára nő a hazajutási idő. A másik dolog pedig, amit nem annyira szeretek, hogy ilyenkor megtelik emberekkel a Balaton-part és az állatoknak el kell bújniuk. Így nem tudom azt megtenni, hogy este lemegyek a partra, nézem a szép kis siklókat, kacsákat, hattyúkat, bár ők néha így is odamerészkednek. Illetve maga a víz is zavarosabb a fürdőzők miatt.”

Persze van előnye is annak, ha valaki helyi, a TV2 sztárja az egyik trükkjét is elárulta:

Helyiként van egy-két titkos parkolóhely, amit tudok, mert ilyenkor parkolni is szinte lehetetlen, úgyhogy az ismerőseim mindig engem kérnek meg, hogy segítsek. Titkos strandolóhelyeim ugyan nincsenek, de azt gondolom, hogy aki Budapesten lakik sem megy el mindennap megnézni a Parlamentet, szóval aki a Balatonon lakik sem jár mindennap strandolni. Én nyaranta két-három alkalommal szoktam kimenni úszni, inkább a hajókázást választom és ha bemegyünk a tó közepére, akkor ott úszom.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek