Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.02.

Hoppá: Kőgazdag Metta az Adrián szórja a pénzt, súlyos összegért hajókázik

Milliókba is kerülhet a sztár hajókázása? Kőgazdag Metta szerint olcsóbban is meg lehet úszni, ha az Adrián akarnánk szelni a vizet.

Kőgazdag Metta rákapott a horvát nyaralás ízére, ugyanis idén nyáron már másodjára látogat vissza a csodás Adriai-tenger partszakaszára. A Kőgazdag Fiatalok tehetős celebnője sosem aprózza el utazásait, ezt az is bizonyítja, hogy egy egész hajót bérelt magának, hogy láthassa a csodás naplementét.

20230911_kogazdag fiatalok_02455_MW_bulvar_MK Kőgazdag Metta
Kőgazdag Metta már másodjára járja meg az Adriai-tengert a nyáron (Fotó: Máté Krisztián)

A Horvátországba utazás egy teljesen új hullám az én életemben. Sem gyerekként, sem kicsit fiatalabb koromban nem jártam ott. Mostanában kezdtem felfedezni, hogy mennyire sok szép hely van ott, amik egy rövid autóúttal elérhetők. A tengerpart, a tájak és a természet, mind csodálatosak, főleg nekem, hisz imádok kerékpározni” – kezdte a Ripost-nak a tehetős celeb, akinél eddig mindig a repülésnél kezdődött az utazás, de ez megváltozott egy kerékpártúrával Krk szigetén.

Az első horvátországi utazásom is egy bicikli túra volt, egy nagy társasággal

– osztotta meg Metta, aki ki nem hagyhatta a hajókázást a nyílt vízen.

Kőgazdag Metta
Kőgazdag Metta rengeteg pénzt költhetett a naplementében való hajókázásra (Fotó: Dulin Metta)

Kőgazdag Metta a naplementében hajózott

Kőgazdag Metta szülei nagy vitorlázók, így nem véletlen, hogy a víz közelsége szó szerint a lételeme a celebnőnek.

Én, mint balatoni lány, nem tudom egy lapon említeni a Balatont és az Adriát. Két teljesen más víz. Más a hangja, más az illata, de még a textúrája is nekem. Mivel magát a vizet, sőt a nagy vizeket nagyon szeretem, így, hogy kerékpár nélkül mentem, biztos voltam benne, hogy kell egy hajózás a naplementében” – jegyezte meg a reality-sztár, aki kapitánnyal együtt bérelte ki a hajót.

Megfizethető, de el lehet szállni az árakkal

A hajó, amiről posztolt Metta, értesüléseink szerint akár 2500-3000 euróba is fájhat naponta a bérlőnek, ami még nem fedezi a kapitány díját. Azaz, akár napi egymillió forintot is költhetett Metta hajókázásra, a celeb azonban hozzátette, ennél olcsóbb opciók is vannak.

Egészen nagyon olcsón, de akár csillagászati áron is lehet hajót bérelni az Adrián. Azaz hatalmas a szórás. Én kapitánnyal szeretek bérelni, ez megdobja az árat, sőt a hajó mérete, a kora és a felszereltsége is növelheti az árakat. Viszont, ha valaki menne hajókázni, akár egy pár órás hajókázás az Adrián olcsóbban is kijöhet, mint az üzemanyagár Budapest és a tenger között oda-vissza” – mondta Metta, aki nyár végi időtöltésnek csak ajánlani tudja az Adrián való hajózást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek