Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Rá sem lehet ismerni Horváth Évára, így még biztosan nem láttad - Fotó

Az egykori szépségkirálynő gyakran mutatja meg a smink nélkül magát. Horváth Éva kipróbálta a szépítő programot és tini lányként mutatta meg magát.

Horváth Éva modell és szépségkirálynő, így tudja mit kell tennie, hogy megőrizze a szépségét. Láthatóan ezért tesz is, arra viszont nagyon ügyel, hogy a természetessége meg maradjon. Így gyakran mutatja meg magát közösségi oldalán smink nélkül is, ami osztatlan sikert szokott a követői között aratni.

Horváth Éva
Horváth Éva Insta-oldalán mutatta meg, hogyan nézne ki gyerekként (Fotó: Szabolcs László)

Mivel az egykori szépségkirálynő nagy híve a természetességnek, nem használja a különböző szépítő appokat. Azonban a napokban, mégis kipróbálta, hogy milyen is egy ilyen program, ezzel szeretett volna görbe tükröt mutatni azoknak, akik előszeretettel használják. A művelet olyan jól sikerült, hogy rá sem lehet ismerni, Horváth Éva fiatalon, kislányként nézhetett ki így.

A mai Face app - ami annyira jól sikerült, ja nem… Most persze “kicsit” túl van retusálva , de annyira vicces, amikor mások képein látom, hogy használják, és mára fel is adtam az instát. Az pedig szerintem számotokra is egy rémálom, amikor meglátjátok az illetőt, és köszönőviszonyban sincs magával…

– írta a kép mellé Horváth Éva.

Természetesség híve, de nem veti meg a beavatkozásokat Horváth Éva

Horváth Éva nem titkolja, hogy igyekszik fiatalos és hidratált maradni, amiért akár merészebb beavatkozásokat is vállal. Instagram-oldalán számolt be arról, hogy sokan felfigyeltek egy „kis puklira” az arcán, és most elárulta, hogy az apró dudor pontosan hogy is került oda...

„Kaptam egy jó kis hyaluron szurit a bőröm alá, mert tudjátok a bőrfelszín alatti réteget is hidratálnunk kell” — írta bejegyzésében a 45 éves modell. A celeb nemrégiben egy 20 évvel ezelőtti fotósorozatot is megosztott magáról, és bár akkor is vadítóan nézett ki, követői szerint csak még szebb lett az évek során.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek