Létrehozva: 2024.05.18.

Horváth Éva elfogadta, hogy hat év szoptatás meglátszik a mellein

A szépségkirálynő elfogadta, idővel a test is öregszik. Horváth Éva két gyerek után is bombasztikus formában van, de tisztában van azzal, az idő múlása rajta is látszódik.

Ahogy telnek, múlnak az évek felettünk, egyre jobban szeretünk nosztalgiázni. Egy régi fotó láttán pedig előtörnek az emlékek. A minap Horváth Éva egy húsz évvel ezelőtt készült fotósorozatot osztott meg az Instagram-oldalán, ami az FHM magazin címlapjára készült. Az, hogy ő 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, és Magyarországot képviselte a Miss World 1998 versenyen, majd 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet választást, meghatározta az egész életét.

Horváth Éva
Horváth Éva tudja, hogy húsz év alatt sokat változott a teste (Fotó: Markovics Gábor)

 

Horváth Éva bikinis fotóival nosztalgiázott

De eltelt húsz év. Lapunk érdeklődésére elárulta, milyen gondolatokat, érzéseket váltott ki belőle a két évtizeddel ezelőtt készült sorozat.

Mintha tegnap készült volna” – kezdte lapunknak.

Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ez a húsz év pillanatok alatt elrepült. 

De semmit nem bánok az életemben, hiszen szerepelhettem bikiniben címlapon, ha már ezekről a képekről beszélünk, és rengeteg jó dolog történt velem a karrierem során. Erről a címlapról készült óriásplakát is, amit annak idején megkaptam. Amikor egyik alkalommal hazajöttünk Baliról, apukám meglepett, és kiplakátolta a másfélszer egy méteres fotókkal a garázst, ami még mindig ott van” – mesélte nevetve.

Drasztikus plasztikai beavatkozás nem vállalna

A változás nem csak a hölgyeket, a férfiakat is ugyanúgy érinti. Éva szerencsés alkat, de nincs önképzavara, pontosan tudja, hogy ő sem olyan ma már, mint ezeken a képeken.

Engem ez egyáltalán nem érint meg, hiszen ez ellen nem tudunk tenni. Sokkal rémisztőbb az, amikor valaki a változásokat nem tudja elfogadni, és drasztikus lépéseket tesz annak érdekében, hogy fiatalabbnak tűnjön."

Nem vagyunk egyformák, van, akin nem fog az idő vasfoga sem, viszont ez elég kevés százaléka a társadalomnak.

„Inkább az érint meg, hogy ilyen gyorsan múlik az idő. Már az én korosztályomra is jellemző, hogy sokan elmennek. Csak kapkodom a fejem, ha ilyen szörnyűséget hallok. Esztétikailag úgy gondolom, minden kornak megvan a sajátossága. A húszéves »állapotot« pedig nem lehet fenntartani életünk végéig” – mondta.

A kétgyermekes anyuka is azon hölgyek közé tartozik, aki úgy gondolja, élni kell azokkal a lehetőségekkel, amiket manapság a szépészeti beavatkozások nyújtanak. Ő is rendszeresen jár kezelésekre, de meg tudta húzni a határt, hogy ne esett túlzásba.

Drasztikus beavatkozást sosem vállalnék. Manapság viszont már annyi kozmetikai szépészeti kezelés van, ami szerintem nem indokolja, hogy mindenáron kés alá kelljen feküdni."

Két gyerek és hat év szoptatás után természetesen látom magamon a testi változásokat is. 

„Pont a melleimet néztem ezeken a fotókon, hogy mennyire rendben is voltak” – mondta mosolyogva. „De rég volt, szép és jó volt” – nevetett fel Éva.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek