Kelet-európaiak vérével fizetne az ukrán győzelemért Soros

POLITIK
Létrehozva: 2023.09.11.

Szinte már hazajár: lakást venne Dubajban Cooky

Hazánkban érdekes felhangja van a „dubajozásnak”, de Cooky egészen mást ért alatta, mint azok a rosszak, akik rosszra gondolnak.

Akik követik a népszerű francia születésű műsorvezető közösségi oldalait, tudják, hogy kedvenc rádiósuk igencsak gyakran fordul meg az Egyesült Arab Emírségek legismertebb városában. Cooky nem csak, hogy beleszeretett a híres-hírhedt városba, de üzleti értelemben is folyton nyitott szemmel jár. Nem kizárt, hogy valamikor a közeli vagy távoli jövőben vásárol ott egy ingatlant. A Ripost megkereste a hírességet, aki örömmel mesélt nem is annyira újsütetű „szerelméről”.

Cooky odavan Dubajért  Fotó: Facebook

Magával ragadott a város”

„Szeretném leszögezni, hogy nagyon szeretek Európában és Magyarországon élni és nem is tervezem, hogy áttenném máshová a magam és családom székhelyét. Ugyanakkor igaz, hogy szinte már hazajárunk Dubajba, ahol az elmúlt két évben már ötször jártunk, és ha minden a terveink szerint alakul, még idén visszatérünk néhány napra.” 

Egyszerűen magával ragadott a város, ami alig negyven év alatt nőtt ki a sivatag homokjából és lett belőle egy ultramodern, rekorddöntögető metropolisz.

„Engem egyébként is vonz a modern építészet, és hát lássuk be, Dubajban van látnivaló bőven” – kezdte lapunknak hazánk egyik legkedveltebb rádiósa, akit lenyűgöz az a figyelem, amivel a helyiek kitüntetik az odaérkező turistákat.

Olyan nincs, hogy nincs

„Minden szempontból egy más világba csöppen az ember. Az utcákon keresve sem találni sem egy csikket, sem egy csokipapírt, de talán még porcicát sem. Ha a telefonodat otthagyod egy étterem teraszán és elmész mosdóba, sétálgatni, netán moziba, mire visszamész, nem hogy ott lesz a készülék, ahol hagytad, de kis túlzással még fel is lesz töltve – mondta nevetve Cooky, majd tovább sorolta, miért szereti annyira a közel-keleti nagyvárost. "Olyan figyelemmel és szeretettel viszonyulnak a turistákhoz, amihez foghatóval én még nem találkoztam sehol a világon. Natan még kicsi volt, amikor először jártunk Dubajban és valahol elvesztettük a kedvenc cumiját. A helyzet az, hogy a kisfiam tényleg csak egyetlen márkát szeretett és az bizony pont nem volt abban a gyógyszertárban, ahová éjfélkor bementem. A gyógyszerész ekkor nem annyit mondott, hogy nem tartják azt a típust, hanem kávéval kínált és elment beszerezni a megfelelő márkát” – tette hozzá a Rádió1 műsorvezetője, aki azt is elárulta, nem kell vagyonokat költeni ahhoz, hogy az ember belekóstolhasson a „magas életbe”.

Csak akkor drága, ha akarod

„Természetesen a világ minden pénzét el lehet költeni Dubajban, de korántsem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy jól érezze magát ott egy család. Mi egy négycsillagos szállodát szoktunk választani, ami egyébként európai szemmel simán öt, vagy akár hat csillagnak felel meg. 

Naponta harmincötezer forintot kérnek egy családi szobáért, ami tényleg nem arcpirító, sőt inkább jutányosnak mondanám.

„Voltunk egy sivatagi szafarin is, ami nem került többe fejenként, mint egy bécsi vidámparkozás, ugyanakkor felejthetetlen élményt adott. A vezetőnk egy ponton arra kért minket, hogy vegyük le a cipőinket és lépjünk mezítláb a sivatag homokjára. Nem tudom másképp mondani, olyan volt, mintha vattán sétáltunk volna” – mesélte Cooky, aki egyre inkább gondolkodik azon, hogy valamikor egy kisebb befektetést is eszközöljön a mesésen gazdag emírségben.

Talán egy kis üzletet nyitnék”

„Nagykövete lettem egy magyar cégnek, ami ingatlanok forgalmazásával foglalkozik a térségben. Az egyik srác már tizenöt éve él Dubajban és mivel tudja, hogy mennyire szeretem a várost, megkeresett, én pedig boldogan mondtam igent. Egyébként rengeteg magyar fektet ingatlanba a városban, és már nekem is megfordult a fejemben, hogy költenék egy kis pénzt arrafelé. Talán egy kis üzletet nyitnék, de egy kis lakás vásárlása sem esne rosszul. Nem vagyok gazdag ember, de ez még így is kiváló üzleti lehetőségnek tűnik” – magyarázta a műsorvezető.

SZTÁR

Cooky felesége, Debóra: „Rengeteg csúnya jelzőt kaptam”

Fogszabályozáson esett át Szécsi Debóra

SZTÁR

Cooky felesége, Debóra: „Rengeteg csúnya jelzőt kaptam”

Fogszabályozáson esett át Szécsi Debóra

 

 

origo.hu

Kiderült, mennyi pénzt kaphatott Dejan Sztankovicsért a Fradi

ripost.hu

Balesetet szenvedett Király Viktor, aggódnak a rajongók - Fotó

metropol.hu

Eltűnt egy meseszép nevű 15 éves kislány, nagy erőkkel keresik a rendőrök

magyarnemzet.hu

Ez gyors volt: az Alkotmányvédelmi Hivatal elé került Szijjártó Péter és a 444 csörtéjének ügye

metropol.hu

Házasság első látásra: titokzatos hódoló tűnt fel János oldalán – mi lesz ebből?

hirtv.hu

Békétlenségre hergeli követőit Magyar Péter + videó

ripost.hu

Ezt a három csillagjegyet nagy szerencse éri, míg a Nap és az Uránusz együtt áll

ripost.hu

Másodfokú riasztás lépett életbe: ezeket a vármegyéket érinti

ripost.hu

„Nem akarom, hogy meghaljon” - A világon egyedüliként küzd genetikai betegségével a 6 éves tündéri lány

ripost.hu

Tragédia érte Tóth Gabi szerelmét, Papp Máté Bencét

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Gyászol az Operettszínház: hosszú küzdelem után elhunyt a színészlegenda

SZTÁRDZSÚSZ

„Te akartál szerepelni...” – Palik László rendesen helyretette a magyar műsorvezetőt

SZTÁRDZSÚSZ

Egy hónap múlva Eb: Összefogtak a sztárok a hátrányos helyzetű családok gyerekeiért

SZTÁRDZSÚSZ

Fehér Holló Horányi Julinak: "Kíváncsi vagyok, hogy az elosztogatott jegyekből mennyien jönnek el"