A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.05.17.
Módosítva: 2024.05.17.

„Te akartál szerepelni...” – Palik László rendesen helyretette a magyar műsorvezetőt

A Palikék Világa című podcast vendége volt csütörtökön a műsorvezető, ahol többek között szó esett arról a botrányos felkonferálásról, amiben a rusnya és a bazári majom kifejezésekkel illette nőtársait. Megyeri Csilla azóta sem lépett túl az eseten, így most Palik László rakta helyre a dolgokat.

Megyeri Csilla karrierje korán csúfos véget érhetett volna, amikor is az Alföld televíziónál műsorvezetőként az egyik konferálása során, bazári majmoknak és rusnyának nevezte nőtársait. Bár azóta hét év telt el, Csilla most sem érzi úgy, hogy az ő hibája lett volna az eset, ami miatt számos támadás érte. A műsorban Palik László is kifejtette erről a véleményét.

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla máig nem érti miért ő kapta a támadásokat hét évvel ezelőtt (Fotó: Szabolcs László)

Ha Csilla karrierjéről van szó, mindig szóba kerül ez az ominózus eset, amin úgy látszik, mai napig nem tudott igazán túllépni:

Öniróniám van, most már elnevetem, mert nyilván én akkor nagyon megedződtem. Nagyon sokan bántottak. Csak ugye azt nem értettem sokáig, hogy miért én kapom ezt, aki soha senkinek nem árt.

Megyeri Csilla végre választ kaphatott kérdéseire

Palik László elmagyarázta a műsorvezetőnek, hogy miért is nem kellene áldozatként viselkednie ebben a helyzetben.

Nem állt ott valaki egy kalasnyikovval és kergetett a kamera elé, hanem te magad mondtad el, hogy elvégeztél egy főiskolát, ebben a szakirányban. Te akartál szerepelni, ezt is te magad mondtad ki, és ez így tisztességes

 – kezdte.

Nagyságrendileg 40 éve űzöm ezt a mesterséget. Az mennyire lenne hiteles, ha belenéznék mélyen a kamerába és azt mondanám: nem tudom, hogy kerültem ide, valójában nem tudom, de olyan zavarban vagyok. Valljuk be, semennyire

 – fejtette ki nagyon szemléletesen.

Palik azt is helyre tette, hogy, hogyan kellene kezelnie ezt a helyzetet profiként:

„Mondtál egy nagyon érdekes szót, ami szerintem ennek a mesterségnek az egyik legfontosabb szava, az önirónia. Emberek vagyunk, hibázunk, csúnyák vagyunk, buták vagyunk, okosak vagyunk, sírunk, nevetünk. Ha ülnél a kezeden és nem gesztikulálnál az nem te vagy.”

De már eljutottál valószínűleg arra a szintre, hogy aki kimegy a napra, az nem lepődik meg, ha megbarnul

 – zárta le az okítást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek