SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Maca néni

4 hónapja

Gáspár Bea: Mostantól húsz éven át negyven leszek

Gáspár Bea 48 éves lett, de koránt sem érzi magát ennyinek. Rengeteg energiája van, amit mind a tervei megvalósítására fordít.

Szerző Maca néni

Gáspár Bea, vagyis Bea asszony csütörtökön ünnepelte 48. születésnapját, bár ahogy mondani szokták, a kor csak egy szám és ez rá teljes mértékben igaz is. A háziasszonyból lett valóságshow szereplőnek, mesterszakácsnak, influenszernek egyre több ideje van az önmegvalósításra, hiszen mindkét lánya felnőtt és már Virág is szép lassan a saját életét éli. 

Fotó: Facebook

"Egyáltalán nem zavar a korom, sőt tulajdonképpen büszke is vagyok rá, hogy ilyen jól bírom magam és ennyi felé tudok szakadni még most is. Persze szuper edzést kaptam a két lányomtól és pláne az én Győzőmtől, de hálás vagyok nekik, mert tulajdonképpen ők tettek azzá, aki ma vagyok."

Hogy őszinte legyek, most jobban érzem magam, mint akár negyven évesen. 

"Szóval mostantól hivatalosan is negyven éves leszek, és ezt tartom a következő húsz évre. Majd akkor újraszámolom, és lehet, hogy hozzáadok pár évet..." - kezdte a Ripost-nak nevetve Bea asszony, aki mozgalmas időszakon van túl és nagyon büszke magára és férjére is. 

"Rengeteg munkám volt az utóbbi egy évben, aminek a csúcspontja tagadhatatlanul az Ázsia Expressz forgatása volt, amit Győzővel csináltunk meg. Az, hogy hogy sikerült, majd ősszel kiderül, de annyit mondhatok, hogy az eredménytől függetlenül nagyon büszke vagyok magunkra. Még a forgatás előtt nekiálltunk a harmadik szakácskönyvem összerakásának, amit most folytatunk, közben pedig számos felkérésem van hétvégente, amiknek örömmel teszek eleget. Szóval pörög az életem és nem is érek rá mélázni az idő múlásán. Talán csak egyetlen dologgal vagyok még adós önmagamnak, az pedig, hogy ne csak megvegyem a kondibérletet, de végre be is lépjek a terembe és nekiálljak edzeni. Na, majd idén..." - nevette el magát Gáspár Bea

 

 

 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!