2 hónapja

Bea asszony elárulta, ez Győzike betegségének igazi oka

Évek óta tudjuk, hogy Gáspár Győző komoly mentális betegségekkel küzd, most kiderült, mi váltotta ki nála a bajokat.

Időről időre nagy port kavar, amikor Gáspár Győző kendőzetlen őszinteséggel beszél lelki eredetű betegségeiről, melyekkel sok éve küzd már – hiába. A roma showman most ismét kitárta a lelkét, de most felesége, Bea asszony is elmondta, mit gondol férje állapotáról, és arról is beszélt, hogy szerinte honnan is eredhetnek Győzike mentális zavarai. 

Fotó: YouTube

„Nagyon nehéz vele, mármint a betegségével együtt élni. Most is tök jó szimbiózisban élünk, csak most már idegfeszítően gyakori, hogy mindent ezerszer mond el. Az ő betegségének a konkrét neve borderline szindróma és ez tényleg a családot viseli meg nagyon. Sokszor azt gyűlöli, akit egyébként szeret. Persze aztán rájön, hogy ez nem jó és bocsánatot is kér, de olyankor általában már késő van. Sok embert sokszor megbánt. Nincs rajta kontroll, nem mond finoman dolgokat. Intenzíven öt éve tart a dolog, de igazából úgy tíz éve van már orvosi segítsége” – kezdte Bea asszony a Palik világa by Manna című internetes műsorban. Palik László ezen a ponton rákérdezett, hogy szerinte hová vezethető vissza Győző alapproblémája, Bea pedig nem hezitált, elmondta, mit gondol. 

Fotó: YouTube

„Ez az egész nem csak a szerepléséhez vezethető vissza. Inkább gyerekkori problémákra... Az anyukája szerintem jobban szerette a testvérét, a Zsoltit. Zsolti volt a kisebb fiú. Aztán amikor elindult a show, a családja nem állt mellette és neki ez volt igazán rossz. Amíg nem indult el a műsor, hiába volt a Romantic, Győző nagyon sokáig csak hatezer forintot kapott egy-egy fellépésért. Ami után elindult a mostani felállás és jött Völgyi Zsuzsi, akkor emelkedett a gázsija, de az sem volt elég arra, hogy egy négytagú család megéljen belőle. Volt egyhavi apanázsunk apósoméktól egy x összeg, amiből tellett az életre, de ha mondjuk kitaláltam volna, hogy kell egy új evőeszközkészlet, az már nem jött össze. Amikor pedig adódott a lehetőség, hogy némi saját pénzünk legyen, anyósom azért nem örült, mert már nem úgy táncoltunk, ahogyan ő fütyült. Ez be is jött, hiszen Győző attól kezdve ment a saját feje után” – fejtette ki Gáspár Bea

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!