70 milliós órát lopott el egy prostituált a magyar sztár özvegyétől

Gábor Zsazsa halála óta nagyon egyedül érzi magát az özvegye, Frédéric von Anhalt. Ezt használta ki egy szemtelen cafka.

Gábor Zsazsa 2016-os halála óta rettenetesen egyedül érzi magát az özvegye. Frédéric von Anhalt csupán egy kis örömben szeretett volna részesülni, csakhogy ehhez egy nagyon rossz embert sikerült kiválasztania. A 77 éves herceget a minap ugyanis kirabolta egy prostituált. A nő a 250 ezer dolláros, azaz közel 70 milliós gyémántokkal kirakott óráját nyúlta le.

„Én is hibás vagyok” – kezdte Zsazsa özvegye. Mint kiderült, Anhalt herceg Los Angeles felé autózott, amikor összetalálkozott az említett örömlánnyal.

„A kezem a kormányra tettem, és direkt felkapcsoltam az autó belső világítását, hogy megvillantsam a gyémánttal kirakott órámat, ami csak úgy ragyogott a fényben” – magyarázta nyíltan a 77 éves herceg.

„Mindketten a kocsiban voltunk. 2000 dollárért - azaz 590 ezer forintért - kínált nekem egy masszázst, én elfogadtam és velem tartott a házamig” – mesélte a történteket a Bunte magazinnak az özvegy.

A képen látható órát lopta el az örömlány (Fotó: Instagram)

A saját villájában rabolták ki

„Elmentem tusolni, és az órámat a Gucci cipőmben rejtettem el a biztonság kedvéért. De nem gondoltam volna, hogy megteszi” – magyarázta. Amikor végzett a fürdőben, vette észre, hogy eltűnt az órája és vele együtt a nő is. Az özvegy sokkot kapott a történtektől: „Csak szórakozni szerettem volna. Annyira egyedül vagyok” – tette hozzá szomorúan.

Ez a harmadik óra volt, amit elcsentek tőle

Ráadásul nem az első luxusórája volt, amit elcsórtak tőle. „Ez már a harmadik óra, ami eltűnt. Egyet egy nyilvános mosodában hagytam, a második és a harmadik órát prostituált lopta el” – mondta el Anhalt, aki érthető módon mérges a történtek miatt, és nagyon szeretné visszakapni az ellopott órát. Mint mondta, ez az óra egy egyedi darab, amit bárhol felismerne, ezért is reméli, hogy rövidesen visszakerül hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!