A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK

Benkő László: Megőrjít a betegségem

Az Omega billentyűse otthonában lábadozik, bevizesedett tüdeje és a koronavírus nem teszik lehetővé, hogy több időt töltsön a szabadban.

Az elmúlt két év lelkileg és testileg is nagyon megterhelte az Omega billentyűsét. Először májdaganatot találtak nála, de szerencsére még időben megoperálták.

Fotó: MTVA

Nem sokkal rá a bőréről kellet egy rosszindulatú elváltozást eltávolítani, és még ekkor sem nyugodhatott meg. A rengeteg gyógyszer miatt bevérzett a gyomra és a torka, majd tavaly, épp születésnapján kellett kórházba szállítani, mert bevizesedett a tüdeje. Szó szerint az életét mentették meg az orvosok.

Ez a probléma azonban nem szűnt meg, még most is fennáll, a zenész soha nem tudhatja, mikor tolják ismét a műtőbe.

Jelenleg otthonában, felügyelet mellett lábadozik ami, a koronavírustól való félelme miatt is, borzasztóan nyomasztó számára.

„Ha elmehetnék valahová messzire, lehet, hogy jobban érezném magam. A négy fal között egy pillanatra sem tudom elterelni a figyelmemet arról, hogy beteg vagyok. Állandó kérdések gyötörnek, és ha ez nem lenne elég, a koronavírus miatt is aggódnom kell. Nehéz megbirkózni a tudattal, hogy ha az egyik betegségen túl is vagyok, még akkor is retteghetek a koronavírustól. Ha legalább elutazhatnék, vagy csak kirándulhatnék valahol, biztosan jobb lenne, de minden szempontból be vagyok zárva” – mondta szomorkás hangon Benkő László, aki kizárólag telefonon tartja a kapcsolatot barátaival és kollégáival is. Azt hihetnénk, hogy ez legalább felvidítja a zenészt, hiszen, ha van társasága, akkor biztosan nem unatkozik, azonban a Ripost-nak elmondta, sajnos ez sincs mindig jó hatással rá.

„Persze örülök, hogy sokan szeretnek és gondolnak rám, de a beszélgetések alatt is gyakran szóba kerül a betegségem. Mindenki ellát tanácsokkal, vagy beszámol valamilyen új gyógymódról, de az igazság az, hogy ez is csak azt eredményezi, hogy nem tudok másra gondolni. Jót akarnak, törődnek velem, mégis nagyon nyomasztó tud lenni, miután letettük a telefont. Ha egészséges az ember, de sok időt tölt a lakásba bezárva, még akkor is beszűkülhet a tudata, de betegen még elveszettebbnek érezheti magát. Nehéz meglátni a fényt az alagút végén, néha tényleg úgy érzem, hogy nincs menekvés és megőrjít a betegségem. Azzal együtt a bezártságot egyre nehezebben viselem” – jelentette ki a zenész, aki állandó orvosi megfigyelés alatt van, állapotában bármikor bekövetkezhet negatív változás.

„A legnagyobb problémát az okozza, hogy még mindig vizesedik a tüdőm. Többször is eltávolították már belőle a folyadékot, de jelenleg az a cél, hogy a szervezetem erre magától legyen képes. A korábbi daganatos betegségemre kapott gyógyszerek mellékhatása ez, és a gyógyulás az orvosom szerint még egy hosszan elnyúló folyamat vége lesz. Igyekszem optimista lenni és szép dolgokra gondolni addig is„ – fejezte be Benkő László.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Betegen indulhatott el Suhajda Szilárd a Mount Everestre

origo.hu

Lenge öltözetben fotózták Király Viktor feleségét

borsonline.hu

Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya elárulta, mikor jön a baba

vg.hu

Suhajda Szilárd drámája: új szemtanú és egy fénykép került elő – megcáfolták a magyar hegymászó halálának legelterjedtebb teóriáját

ripost.hu

Tragédia történt Zala vármegyében

mandiner.hu

Dopeman: Egy tanulsága van Suhajda Szilárd halálának, semmi más

origo.hu

Jet skivel száguldozott a terhes Vasvári Vivien - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. június 4.: kivételes nap lesz

ripost.hu

Ezt nem teszi zsebre: Dopeman csúnyán beszólt ByeAlex-nek

ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

ripost.hu

Lélegzetelállító együttállást láthatunk éjjel az égen

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Önfejlesztés és pozitivitás a legfontosabb célja az életében Sáfrány Emesének

SZTÁRDZSÚSZ

Elhagyhatta a kórházat: így ünnepelt Árpa Attila édesapja

SZTÁRDZSÚSZ

Komoly fájdalmak kínozták: Meg kellett műteni az Exatlon bombázóját

SZTÁRDZSÚSZ

Ismét áll a bál: Azahriah szerint G.w.M megélhetési zenész

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem teszi zsebre: Dopeman csúnyán beszólt ByeAlex-nek

SZTÁRDZSÚSZ

Így győzték le fóbiájukat Young G Béci és felesége