SZTÁR

Üzent a kórházból Törőcsik Mari

Törőcsik Marit meglátogatta a minap a kórházban Jordán Tamás. A legendás színésznő rajta keresztül üzent az aggódóknak.
  • Szerző: ripost

Az egész ország Törőcsik Mariért aggódik, aki hetek óta az egyik szombathelyi kórházban fekszik. Néhány nappal ezelőtt pedig elkezdett terjedni a borzalmas álhír, miszerint a legendás színésznő meghalt. Nos, ebből szerencsére semmi nem volt igaz, a Nemzeti Színház és Törőcsik családja közleményben cáfolták a rémhírt. Az AcNews felkereste a Nemzet Színésze ápolóját, aki szűkszavúan nyilatkozott Mari állapotáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik Mari a kórházból üzent

Törőcsik Mari a kórházból üzent (Fotó: Ripost)

„Köszönjük szépen az aggódást, a művésznő jól van és a gyógyulásra koncentrál a kórházban. Magánál van, de sokat alszik” – mondta az ápoló.

Ezután beszéltek Jordán Tamással, aki elmondta, hogy csütörtökön bent járt a kórházban Marinál.

Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszönni a rengeteg szeretet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat – mesélte Jordán, aki azt is elmondta: ha minden jól megy, a színésznő hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Nagyon köhögött, ezért szállították be a kórházba. Szerencsére nem a koronavírust kapta el. Jól reagál a kezelésre, gyógyulgat. Van rá esély, hogy már a hétvégén elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?