SZTÁRDZSÚSZ

Visszatért a képernyőre: Felgyógyult a koronavírusból Barta Sylvia

A TV2 gyönyörű időjósa hosszan tartó betegség után tért vissza a TV2 stúdiójába. Az állapotáról beszélt.
  • Szerző: BDF

Barta Sylvia teljesen kigyógyult a koronavírusból! Bár az immunrendszerének még erősödnie kell, az orvosok engedélyével fokozatosan visszaállhat dolgozni. A gyönyörű időjós a Mokkában tért vissza hosszan tartó betegsége után a TV2 stúdiójába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Fem3

„Hála a Jó Istennek, teljesen egészséges vagyok. Még kell erősödnöm, de fokozatosan visszatérhetek az életbe. Nagyon boldog vagyok. Jó érezni újra a stúdió illatát” – kezdte a műsorban az időjós, aki autoimmun-betegsége miatt folyton elővigyázatos volt, mégis megfertőződött a vírussal.

„Van egy alapbetegségem, fogékonyabb vagyok a fertőzésekre” – magyarázta Sylvia, aki elárulta, hogy egyik szenvedélyéhez, a sporthoz is visszatért. De tudja, hogy még egy kis ideig vissza kell vennie a tempóból.

„Illatok, ízek nélkül élni, rossz. Boldog vagyok, hogy érzem az illatokat. Elkezdtem már sportolgatni, de még nagyon fáradékony vagyok. A tüdőm még nem bírja. (...) Még néhány hét kell ahhoz, hogy teljesen rendben legyek” – tette még hozzá a TV2 sztárja, aki nagyon hálás mindenkinek, aki átsegítette őt ezen a szörnyű időszakon, és alig várja, hogy május 19-én újra tájékoztathassa a nézőket az időjárásról.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?