SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt Vajna Tímeáról a húga: meglepő, amit mondott

Vajna Tímea testvére és sógora kendőzetlen őszinteséggel meséltek a legendás producer halála óta eltelt időszakról.
  • Szerző: Ripost

Andy Vajna halála után Vajna Tímea teljesen elhidegült testvérétől, Visváder-Palácsik Lillától és a sógorától, Tamástól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Miután Andy elment, már nem volt Timivel sem olyan szoros a viszonyunk, mint azelőtt. Kevesebbet találkoztunk, ritkultak a beszélgetéseink, mintha őt is elveszítettük volna, a fájdalom miatt teljesen magába fordult, senki társaságát nem kereste” – mondta a Best magazinnak Lilla, aki hozzátette, bár a tragédia után sokat voltak az özveggyel, mégis azt érezték, elhidegül tőlük.

„Úgy éreztük, már nem örül, ha meglátogatjuk, olyan volt, mintha haragudna ránk, aztán már azt sem akarta, hogy vele legyünk. (...) Próbáltunk Timinek segíteni, de nála úgy csapódott le, hogy beleszólunk az életébe. Bántott, hogy ezt gondolta” – öntötte ki a szívét Lilla, aki elmondta, nagyon aggódnak Tímeáért, mert a közös ismerősök szerint depressziós, kedvtelen, és teljesen magába fordult a legendás producer halála óta.

Fotó: Markovics Gábor

A napokban azonban meglátogatták az özvegyet, és jól sikerült a találkozó. Lilla azt mondta, végre nyugodtnak látta a testvérét. „Tamással ez után a nyolc hónap után is újra és újra nyitni fogunk felé, hogy lássa, szeretjük, és nem hagyjuk cserben. Szeretnénk visszaépíteni vele a kapcsolatunkat, nem akarnék vele soha haragban vagy viszályban élni.”

A fiatal házaspár elárulta, hogy a villa, amiben Tímea Andyvel élt, már nem olyan, mint volt. Az özvegy sok holmit eladott, elajándékozott, és a maradékot pedig most pakolja össze, ugyanis hamarosan kiköltözik és Amerika felé veszi az irányt.Bérelhetné tovább, de jövőre alig lesz Magyarországon” – vallotta be Tamás.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?