SZTÁRDZSÚSZ

Sokan örülhetnek: Indul a legújabb török sorozat a TV2-n

Törökország egyik legnépszerűbb drámáját hozza el a TV2 a magyar nézőknek.
  • Szerző: angie

Ismét új sorozat indul a TV2 műsorán. A történet főhőse egy ambiciózus férfi (Akyürek), aki beleszeret egy jómódú nagykövet lányába (Atagül). Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A sorozat főszereplőit már a magyar közönség is jól ismeri: Engin Akyürek-t a a Fatmagülből és a Piszkos pénz, tiszta szerelemből, míg Neslihan Atagül-t a Végtelen szerelemben láthatták a török sorozatok rajongói. Utóbbival ugyanakkor csak az első szezonban találkozhat a közönség, mivel a színésznő betegség miatt kénytelen volt otthagyni a produkciót. A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezik majd, aki olyan sorozatokban szerepelt már, mint a Bosszú vagy szerelem, valamint Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben.

Fotó: TV2

A 2019-ben készült sorozat több egy romantikus drámánál, a főhősnő története ugyanis olyan kérdéseket feszeget, mint például hogy tud egy fiatal nő napjainkban szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal vagy a családja felől rá nehezedő nyomással.

A nagykövet lánya minden hétköznap 15:40-kor látható a TV2 műsorán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?