török sorozat

13 találat
SZTÁRDZSÚSZ

Sokan örülhetnek: Indul a legújabb török sorozat a TV2-n

Törökország egyik legnépszerűbb drámáját hozza el a TV2 a magyar nézőknek.

SHOWBIZ

Egy török szépséggel erősít a LifeTV

Március 2-án újabb török sikersorozat érkezik a LifeTV-re, indul a Házasságért örökség! A romantikus telenovella női főszerepelője Demet Özdemir, aki Can Yaman oldalán az Álmodozó című sorozattal már belopta magát a nézők szívébe.

SZTÁR

Hoppá! Két új sorozattal indítja az új évet a TV2

Két új török sorozattal indítja az új évet a TV2 Csoport. A TV2 műsorán Az én lányom, a Super TV2-n A csodadoktor látható január 4-től.

SHOWBIZ

Ezt látnod kell, Jason Momoa hasonmásával erősít a Life TV

A szerelem íze címmel vadonatúj török sorozatot indított június 1-től a Life TV. Főszerepben a Szulejmán gyönyörű sztárja, Özge Gürel és Törökország egyik legsármosabb férfi színésze, Can Yaman.

SHOWBIZ

Török premiersorozattal indítja az új évet az Izaura TV

Romantikából az új évben sem lesz hiány, hiszen az Izaura TV januárban is érzelmekkel, intrikával és drámával gazdagított kínálattal várja a sorozatok rabjait. Országos premierként debütál Az idő sodrásában című török újdonság, míg a Rózsák harca című sor

SHOWBIZ

Remények földje: új török sorozat a TV2 műsorán

Újabb népszerű török sorozat indul a TV2 műsorán január 2-án délután. A remények földje egy szerelmespárról szól, akik vidékre szöknek és testvérpárnak adják ki magukat.

SHOWBIZ

Hatalmas meglepetés: ezt láthatják a nézők ezentúl a TV2 képernyőjén!

Új török sorozat váltja a Madárkát augusztus 12-től a TV2-n. Az Anya című díjnyertes széria olyan fajsúlyos témákra mutat rá, mint a gyermekbántalmazás vagy a családon belüli erőszak.

SHOWBIZ

Örömhírt jelentett be a TV2, nagy dobásra készül a csatorna

Burak Özcivit és Fahriye Evcen, a török televíziós sorozatok szupersztárjai a főszereplői a Madárka című új szériának, amely május 16-án délután indul a TV2 műsorán.

SHOWBIZ

Hatalmas örömhírt jelentett be a TV2

Szenvedélyes pillanatokban és drámai fordulatokban ezúttal sem lesz hiány hétköznap délutánonként: 14.40-től ismét képernyőre kerül a Piszkos pénz, tiszta szerelem című török sikersorozat, a Fatmagülből ismert Engin Akyürek főszereplésével.

SHOWBIZ

Óriási meglepetés, világhírű színésznő a TV2 új sztárja

Új romantikus történet váltja a Ferihát hétköznaponként a TV2 műsorán. A fiatal lány, Cennet életét különös, véletlen találkozások befolyásolják.

SHOWBIZ

Megérkezett milliók kedvence: berobban az új sorozat

Hétfőtől, azaz mától nagysikerű sorozat költözik be az otthonunkba, amely Törökországban már sok millió nézőt ültetett a képernyők elé.

SHOWBIZ

Vadonatúj török sorozat indul a TV2-n!

Az ambíciózus török lány élete váltja a Bosszú vagy szerelmet március 6-tól a TV2 műsorán.

SZTÁRDZSÚSZ

Szereted a Szultánát? Itt az új sorozat, amivel az őrületbe kergetheted a pasidat

Ha egész nap azon izgulsz, mi történik majd este kedvenc török sorozatod szereplőivel, akkor most itt egy késő télutáni figyelemelterelés. A TV2 elhozta a Fatmagült.