2 éve

Ezt látnod kell, Jason Momoa hasonmásával erősít a Life TV

A szerelem íze címmel vadonatúj török sorozatot indított június 1-től a Life TV. Főszerepben a Szulejmán gyönyörű sztárja, Özge Gürel és Törökország egyik legsármosabb férfi színésze, Can Yaman.

Érdemes hétköznap esténként, 20:00-kor a Life TV-re kapcsolni, ugyanis Törökország egyik legsármosabb férfi színészével találkozhatnak a nézők. Can Yaman-t a török Jason Momoaként is szokták emlegetni, sármjáról pedig most meggyőződhetnek a magyar nők is.

Fotó: Can Yaman / Instagram

A török sorozatgyártás egyik legizgalmasabb darabja, a szerelem íze című telenovella varázslatosan szép, luxus környezetben játszódik. A történet Nazli, a nagy álmokat dédelgető, egyetemi tanulmányait szakácsnőként finanszírozó fiatal lány, és titokzatos, dúsgazdag munkaadója, Ferit között szövődő szerelem kibontakozását meséli el.

A 81 epizódos prémium sorozat, miközben óhatatlanul bepillantást enged a török gasztronómia rejtelmeibe, félreértéseken, szerelmi bonyodalmakon, romantikus, szenvedélyes és olykor humoros jeleneteken keresztül bontja ki a főhősök szerelmi életének alakulását.

Can Yaman oldalán Özge Gürel játssza a másik főszerepet, aki amellett, hogy hazája egyik legújabb sorozatcsillaga, világmárkák keresett reklámarca és csaknem 4 milliónyian követik az Instagramon. Történetbeli párja az a Can Yaman, aki filmszínészi karrierje mellett ügyvédként is dolgozik, 6 milliós Instagram követőtáborral rendelkezik, és Törökország egyik legsármosabb férfijának tartják.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!